Send en besked til en iPhone, iPad eller Mac fra iCloud

Med iCloud og funktionen "Find My iPhone" kan du sende beskeder til dit fjerntliggende Apple-gear. Disse kommer igennem i form af et pop op-vindue i Mac OS X og en meddelelse i iOS 5, og mens der er en række anvendelser til dette, er det også en sjov måde at sende en hurtig besked til nogen, der bruger din hardware, være det er en elsket eller en tyv. Du kan også vælge at spille en pinginglyd med notifikationen, det afspilles gentagne gange med fuld lydstyrke, indtil en person anerkender meddelelsen, hvilket sikrer, at det ikke kan ignoreres.

Du skal bruge iCloud-aktiveret og have iOS 5+ på iPad eller iPhone og OS X 10.7.2+ på Mac, og al hardware skal dele det samme iCloud ID.

Send en besked til din Apple-hardware fra iCloud

Vi sender en besked til en MacBook Air med henblik på dette gennemgang, men det er identisk på en iPad, iPhone og iPod touch også:

  • Gå til iCloud.com og log ind
  • Klik på knappen "Find min iPhone" - det vil sige iPhone, selvom du vil sende en besked til en Mac, iPad eller iPod
  • En liste over kompatible enheder vil blive indlæst i venstre menu med titlen "Mine enheder", og enhedens placering vises på et kort
  • Klik på den blå "i" -knap for at hente kontrolpanelet "Find min Mac" (eller iPhone / iPad) til den pågældende maskine, vælg knappen "Afspil lyd eller Send besked"
  • Indtast din besked og klik på "Send", hold ON-kontakten til "Play Sound", hvis du vil have den høje pinginglyd til at gentage, indtil meddelelsen er anerkendt

Beskeder leveres næsten øjeblikkeligt. Fra brugerens ende ser de ud som pop op øverst på skærmen, og afsenderen får en bekræftelse i den e-mail, der er knyttet til deres iCloud-konto:

Bonuspoints, hvis du sender en god besked til en betydelig anden eller elsket, eller hvis du forsigtigt blokerer din iPad hogging værelseskammerat, der er afhængig af Temple Run.