Sådan deaktiverer du påmindelser om ånde på Apple Watch

Apple Watch vil med jævne mellemrum minde dig om at trække vejret med Breathe-appen, som forsøger at guide en bruger til at tage en række dybe vejrtræk efter at det har slået dig og fortæller dig at "tage et øjeblik for at trække vejret". Det er ligesom Apple Watch minder dig om at stå op og bevæge sig rundt, da armbåndsuret forsøger at uddybe dig i sundere adfærd. Breathe-funktionen er rettet mod at være "opmærksom", og den tilhørende iPhone Health app sporer vejrtrækningsdataene gennem "Mindfulness" -delen af ​​Health app-data. Men ikke alle ønsker at trække vejret på deres Apple Watch, så hvis du ikke bliver lilla fra at glemme at indånde og udånde, så kan du deaktivere åndedrækkerne på Apple Watch.

Denne vejledning vil gå gennem, hvordan du justerer Apple Watch Breathe påmindelserne på tre forskellige måder; Sluk forpindindringerne fuldstændigt, snoozing dem for et stykke tid, og også hvem du skal slukke for bare for dagen.

For det første kan du hurtigt afvise og udsætte Breathe-påmindelsen, som den vises på din Apple Watch, ved blot at trykke på knappen 'Snooze' i stedet for 'Start' knappen.

Sådan slukker du ånde påmindelser på Apple Watch

Gør følgende for at deaktivere åndedræt for åndedrættet fuldstændigt:

  1. Åbn Watch-appen på iPhone, der synkroniseres med Apple Watch
  2. Tryk på fanen "My Watch"
  3. Tryk på "Breathe" og derefter gå til "Breathe Reminders"
  4. Vælg "Ingen" for at deaktivere åndedrætspåmindelser på Apple Watch

Du kan også ændre frekvensen af ​​at trække påmindelser i samme indstillingsafsnit, hvis du hellere vil have færre eller flere påmindelser at trække vejret i stedet for at slukke for funktionen helt.

Sådan dæmper du åndepåmindelser for dagen på Apple Watch

En anden mulighed er at dempe Åndedrætspåmindelser for dagen, dette vil deaktivere funktionen kun for en dag og ikke slukke for funktionen helt:

  1. Åbn Watch-appen på iPhone, der synkroniseres med Apple Watch
  2. Tryk på fanen "My Watch"
  3. Tryk på "Breathe" og vip skiften for "Dæmp for i dag"

Uanset om du dæmper Puste-funktionen i en dag, skal du blot slukke den et stykke tid eller slukke det helt, og det er helt op til dig, og hvordan du bruger Apple Watch.

Breathe-funktionen er blot en af ​​en række funktioner, som Apple Watch tilbyder til vedligeholdelse af sundheden, herunder Apple Watch-skridttælleren og pulsmåleren, sammen med træningssporing og andre fitnessrelaterede evner. Men det er ikke kun Apple Watch med sundhedssporingsfunktionalitet, da iPhone også kan fungere som en skridttæller og spore trin såvel som afstand. Nogle brugere kan finde visse funktioner mere nyttige end andre, så det er godt at tilpasse disse funktioner til sundhed og fitness, så de passer til dine behov.