Sådan finder du IP-adressen for at få adgang til en VPN Windows Server

Typisk ligger en VPN-server bag en firewall for at beskytte serveren mod ondsindet aktivitet på Internettet. Firewall giver adgang til VPN-serveren ved hjælp af en konfiguration kendt som "port forwarding", der gør det muligt for firewallen at videresende alle VPN-anmodninger til VPN-serveren. For at få adgang til en VPN-server skal du kende firewallens internetvendte IP-adresse.

Trin 1

Åbn Internet Explorer på VPN-serveren ved at klikke på knappen "Start", klik derefter på feltet "Kør" eller "Søg", og skriv "iexplore" i feltet "Kør" eller "Søg", og tryk på "Enter" -tasten.

Trin 2

Indtast URL-adressen på din yndlingssøgemaskine (såsom Google, Yahoo eller Ask) i Internet Explorer-linjen i Internet Explorer (placeret øverst i Internet Explorer-vinduet), og tryk på "Enter" -tasten.

Trin 3

Skriv "hvad er min ip" i feltet "Søg" på søgemaskinens webside, og tryk på "Enter" -tasten.

Klik på hyperlinket, der er knyttet til et af de tre øverste emner, der er angivet på siden med søgemaskinens resultater. IP-adressen, der vises på websiden, er firewallens internetvendte IP-adresse. Det bruges til at få adgang til Windows VPN-serveren fra internettet.