Sådan sænkes tiden på God of War 2

Skæbnesamuletten er et element, der giver Kratos muligheden for at bremse tiden i "God of War 2." Denne genstand findes i Lahkesis-templet. Det kræves en langsommere tid for at gennemføre flere gåder i spillet. Et af disse gåder opstår straks efter at have fundet skæbnenes amulet. Den gule måler angiver, hvor længe Kratos er i stand til at bremse tiden. Effekten fra skæbnenes amulet varer, indtil måleren er helt udtømt.

Find en skæbnesatue. Dette er en statue af en kvinde, der holder en grøn krystal over hovedet. Disse statuer begynder at dukke op i Lahkesis-templet efter at have fundet skæbnenes amulet.

Gå mod Fates Statue, indtil krystallen begynder at gløde.

Tryk samtidigt på knapperne L1 og R1 på controlleren. Dette aktiverer skæbnenes amulet, hvilket bremser tiden.

Tips

Tilstedeværelsen af ​​en Fates-statue i "God of War 2" indikerer, at du er i nærheden af ​​et puslespil, der kræver, at du bremser tiden.

Den gule måler til skæbnenes amulet genoplades automatisk. Du behøver ikke at samle kugler for at genopfylde det som de andre målere.

Advarsler

Ved at trykke på R1-knappen slukkes skæbnesamuletten straks. Dette kan resultere i øjeblikkelig død i nogle områder, hvor du har brug for at bremse tiden. Forsøg ikke at åbne kister eller brug gribekrogen, mens du bruger amuletten.