Sådan laver du en pc-controller Vibrer kontinuerligt

Brugere kan få en pc-spilcontroller til at vibrere kontinuerligt for at producere en afslappende massage bag nakken, langs ryggen eller under foden. Dette er muligt for et antal enheder, men hver kræver forskellige procedurer for at aktivere funktionen. Spillere kan få adgang til kontinuerlig vibration med pc-controlleren ved at downloade den tilsvarende spilprofil. Brugere kan indstille forskellige styrker og vibrationstyper ved at tildele individuelle indstillinger til tasterne efter eget valg.

Gå ind på webstedet "Pinnacle Game Profiler". Find "Spilprofiler" under menuen "Downloads".

Klik på download-knappen for "WinProfile Mod." Åbn profilen, og vælg "Rediger konfigurationer." Klik på "Ny konfiguration."

Tryk på knappen, der starter pc-controlleren med at vibrere. Naviger til "Adfærdsændringer" og derefter "Anvend Force Feedback." Vælg den vibrationstype, som denne knap vil aktivere. Gå tilbage til menuen "Adfærdsændringer" og vælg "Aktiver som klæbrig."

Gentag denne procedure for andre knapper med andre typer vibrationer. Når du er færdig, skal du klikke på "Gem" og lukke vinduet.

Naviger tilbage til siden "WinProfile Mod". Find den konfiguration, du nu har oprettet, og vælg "Afspil" for at begynde at bruge vibrationen.