ATT viderestillingsinstruktioner

Med AT & Ts viderestillingstjeneste behøver du aldrig bekymre dig om at gå glip af et vigtigt opkald, når du forlader hjemmet. Du kan bruge denne praktiske funktion til midlertidigt at sende dine hjemmetelefonopkald til et andet nummer. Videresend dine opkald til en vens hjem, dit kontor eller til en mobiltelefon. Virksomheder kan videresende opkald til en telefonsvarer og lade deres kunder tale med en levende person i stedet for at få et optaget signal eller en upersonlig telefonsvarer.

Aktiver viderestilling af opkald

Du skal bestille denne funktion via dit lokale telefonselskab til boliger eller virksomheder. Prisplanerne varierer efter stat. I de fleste tilfælde køber privatkunder denne funktion som en del af et bundt, der indeholder populære funktioner som ventende opkald. Når du tilføjer viderestilling af opkald til din telefonlinje, kan du aktivere den, når det passer dig, fra telefonen i dit hjem eller fra et fjerntliggende sted. AT & Ts viderestilling af opkald bruger et automatiseret system. Aktivering kræver, at du indtaster det målrettede videresendelsesnummer og koder. Du kan viderestille dine opkald til et langdistance-nummer, men AT&T opkræver dine opkald som om de ringede op til nummeret direkte.

Vælg det ønskede nummer, inden du begynder processen. Hvis der ikke er nogen til at svare på telefonen under videresendelsesopsætningen, skal du udføre yderligere trin. Tryk på 72 og pundtasten (#) på et berøringssignaltelefontastatur hjemme hos dig. Indtast telefonnummeret inklusive områdekoden, hvis det er nødvendigt for lokalopkald i dit område. Tryk på pundtasten, når du er færdig med at indtaste nummeret til dine viderestillede opkald. Vent på, at nogen svarer på det valgte nummer. Når du har gennemført opkaldet, er din viderestilling aktiv. Hvis den anden linje er uden opsyn, kan du stadig viderestille dine opkald. Tryk på 72 og #, indtast derefter dit valgte nummer og # -tasten. Når det andet nummer ringer, skal du lægge på. Indtast videresendelseskoden og #, indtast derefter nummeret igen, og tryk på # for at aktivere. AT&T giver en hørbar tone til elektronisk bekræftelse af, at du har videresendt dine opkald.

Annuller viderestilling af opkald

Du kan ikke besvare en videresendt telefon, selvom du muligvis hører en kort ringetone. For at deaktivere viderestilling af opkald skal du tage din telefon op, trykke på 73 og derefter trykke på pundtasten. AT&T dirigerer dine opkald tilbage til din hjemmetelefon, indtil du aktiverer viderestilling igen.

Muligheder

Ekstern viderestilling er en valgfri tjeneste fra AT&T. Når du har bestilt denne funktion, kan du aktivere og annullere viderestilling af opkald, når du er væk fra dit hjem eller din virksomheds placering. Ekstern viderestilling bruger et automatiseret system, der kræver et kontonummer til funktionen og adgangskoden eller personligt identifikationsnummer. Når du opretter forbindelse til det eksterne viderestillingssystem, kan du følge enkle stemmemeddelelser, der hjælper dig med at navigere i processen. De koder, du har brug for at videresende eller annullere viderestilling af opkald, er de samme som din hjemmeplacering kræver.