Se to websider side om side på iPad med Dual Browser

Hvis du nogensinde har forsøgt at gøre web-forskning med samtidige browservinduer fra iPad, har du sikkert fundet dig selv enten at åbne tonsvis af Safari-faner, sende dig e-mail til dig masser af links, dumping ting i Pocket eller en lignende app eller bare give op og komme på en Mac laptop. En bedre løsning er en iOS-app kaldet Dual Browser, som som du måske har gættet deler browservinduet, så du kan se to websider samtidig, side om side.

Det er en temmelig enkel app og i et begrænset tidsrum (kun 5/1/2012) er det gratis at downloade fra App Store, ellers koster det ca. $ 4.

  • Grib Dual Browser fra App Store

Nogle af de avancerede funktioner synes ikke at fungere på iPad 3, men hvis du bare leder efter den grundlæggende side-by-side browser visning så bliver det jobbet gjort. App'en kunne også bruge en nethinden grafik opdatering, men hej det er gratis for nu, så der er ikke meget nødvendigt at klage.

Dette er en værdifuld produktivitetsapp til iPad af samme årsag, at to skærme er så nyttige på en stationær computer, da flere oplysninger kan føre til mere produktivitet, så tag det fri, når du kan.

Tak for at sende dette i Arol