Sådan afslører du skjulte meddelelsesforhåndsvisninger med Touch ID på iPhone Lås skærm

IPhone viser som standard forhåndsvisning af meddelelser på låseskærmen for iOS, hvorved afsenderens navn og meddelelsesindholds tekst afsløres. På grund af mulige beskyttelse af privatlivets fred slukkes mange brugere for forhåndsvisninger på låseskærmen, der skjuler meddelelsesindholdet, men for at læse den fulde besked skal brugerne gå til Message app, ikke? Ikke helt. Enheder udstyret med Touch ID kan afsløre den skjulte besked preview direkte fra låseskærmen ved simpelthen at godkende uden at låse enheden op og uden at skulle åbne appens app.

Dette er et glimrende, men kendte privatlivstryk, der lader dig læse skjulte beskeder fra låseskærmen, det er nemt at bruge og implementere i dit arbejdsstrøm. Privatbeskyttede brugere bør især nyde dette tip, men det kan også være nyttigt for alle, der bare ønsker at holde private samtaler private på skærmen på en iPhone eller iPad, uanset om det er ude i det åbne, på et skrivebord eller på anden måde.

Sådan viser du skjulte beskedeksempler på iOS-låseskærm med berørings-id

For at kunne bruge dette trick, skal du have to grundlæggende konfigurationer: iPhone (eller iPad) skal have Touch ID aktiveret og i brug, og iOS-enheden skal have låseskærmsbesked previews slået fra i iOS Settings. Ud over det er det simpelthen en brugsvanerjustering som følger:

  1. Få en iMessage eller tekst med et skjult eksempel som normalt
  2. Rid fingeren på Touch ID, men tryk ikke på for at låse op, hvil blot på et registreret fingeraftryk på Touch ID
  3. I et øjeblik viser den skjulte beskedeksempel den fulde beskedtekst uden at låse iPhone eller iPad op

Du kan nu læse hele meddelelseseksemplet som normalt, men det er beskyttet bag et godkendt Touch ID-lag. Dette giver et væsentligt bekvemmelighedslag til den ekstra beskyttelse af personlige oplysninger ved at skjule meddelelsesforhåndsvisninger, og eliminerer meget af besværet med funktionen i forbindelse med at kræve, at en app åbnes, bare for at se, hvad en privat besked kan sige.

Et tip til fejlfinding: Hvis du er deaktiveret Tryk på Hjem for at låse op i iOS, og du skal tænde det igen, så du bare kan hvile din finger, så du ikke låser op for iPhone eller iPad.

Dette er et af mine foretrukne meddelelser om beskyttelse af personlige oplysninger, det er nemt at implementere og bruge, når du ved, at det eksisterer. Prøv det selv, hvis du har en Touch ID-enhed, fungerer det godt.

Har du nogen tanker om dette? Har du nogle personlige oplysninger om iMessage og meddelelser til iPhone og iPad? Lad os vide i kommentarerne.