Sådan skifter du en Sprint-telefon til Cricket Service

Cricket er en udbyder af trådløs og mobil bredbånd, der bliver mere og mere populær, da virksomheden arbejder på at øge sit dækningsområde. Virksomhedens vigtigste salgsargument er trådløs service til en overkommelig pris. En af de planer, den reklamerer for, er den ubegrænsede landsdækkende tale- og tekstplan. Cricket-service er ikke tilgængelig landsdækkende endnu, så tjek virksomhedens websted for at se, om tjenesten er tilgængelig i dit område, og om den indeholder alle de funktioner, du har brug for.

Du skal få en ny Cricket-telefon for at kunne bruge Cricket-tjenesten. Vælg en telefon eller telefoner, hvis du køber en familieplan. Der er et antal telefoner med forskellige niveauer af kapacitet og forskellige priser. Tjek Cricket-webstedet for priser (se link i ressourcer).

Vælg en plan ved at tjekke Cricket-webstedet for aktuelle tilbud. Tilmeld dig Cricket-service og bede om, at dit gamle nummer overføres til Cricket. Dette kan tage et par timer eller et par dage. Du kan tilmelde dig online, telefon eller i en Cricket-butik.

Annuller ikke din Sprint-tjeneste, før dit nummer er blevet porteret eller overført til Cricket. For at undgå afbrydelser i tjenesten eller muligvis miste dit nummer, skal du ikke annullere din tjeneste, før dit nuværende nummer er blevet overført fra Sprint til Cricket. Når det sker, afbryder Sprint din tjeneste, og du vil kunne bruge din Cricket-tjeneste med det samme telefonnummer. Faktisk behøver du slet ikke at ringe til Sprint.

Tips

Sammenligning-shop. Sammenlign de tjenester, du har med din nuværende trådløse udbyder, og sørg for at du kan få sammenlignelig service fra Cricket. For eksempel, hvis ubegrænset landsdækkende opkald fra hvor som helst i USA er vigtigt for dig, har Cricket ikke den service pr. Marts 2009, og du vil blive opkrævet roaminggebyrer.