Sådan søger du efter en person på Facebook

Facebook er et populært socialt netværkssted, der bruges over hele verden. Det er godt at holde kontakten med venner, indhente gamle venner og endda møde nye mennesker. Facebook har et praktisk søgeværktøj, der giver dig mulighed for at søge efter venner og familie. Du kan filtrere dine søgninger efter forskellige kategorier, så selvom du glemmer en persons efternavn, vil du være i stand til at finde dem, så længe du kender grundlæggende oplysninger om dem.

Trin 1

Skriv www.facebook.com i din webbrowsers adresselinje. Dette fører dig til hjemmesiden for Facebook, hvor du har mulighed for at logge ind på din konto eller tilmelde dig en konto. Hvis du ikke har en konto, kan du tilmelde dig en ved at følge vejledningen på siden. Du kan ikke filtrere søgeresultater, hvis du ikke har en Facebook-konto.

Trin 2

Log ind på din Facebook-konto. Skriv www.facebook.com/srch.php i adresselinjen i din webbrowser. Denne side giver dig forskellige muligheder for, hvordan man søger efter nogen.

Trin 3

Se over søgemulighederne. Du kan søge efter navn, e-mail-adresse, skole og kandidatår, den virksomhed, de arbejder for, eller en kombination af disse.

Klik på den tilsvarende søgeknap for at få dine søgeresultater. Hvis du ikke kan finde, hvem du leder efter, har personen muligvis ikke en Facebook-konto eller har muligvis ændret deres privatlivsindstillinger, så de ikke kan findes gennem søgemaskinen.