Hvordan styrer jeg min MacBook Pro fra min bil?

Uanset om du planlægger en biltur over hele landet eller kører ud af staten til et møde, behøver du ikke længere kun stole på din bærbare computers begrænsede batteritid for at nyde din bærbare computers musik og medier. At rejse med din MacBook Pro er mulig med en biloplader, så du kontinuerligt kan bruge din bærbare computer uanset hvor lang tid der bruges på kørsel på vej. Forskellige opladere er tilgængelige og kompatible til MacBook Pro afhængigt af din placering og bestillingsindstillinger.

Apple-opladere

Det officielle MacBook Pro-firma, Apple, har MacBook Pro-opladere, der kan købes til din bil. Alt, hvad der kræves til en MacBook Pro-biloplader, er en fungerende strømport i din bil (generelt placeret i nærheden af ​​et køretøjs radio eller gearskifte). MacBook Pro-opladere fås fra Apple Store-forretninger såvel som fra det officielle Apple-websted.

Alternative opladningsmuligheder

Hvis du ikke er i nærheden af ​​en Apple-butik eller -butik, kan alternative elektroniske butikker indeholde MacBook Pro-kompatible opladere til din bil. MacBook Pro-opladeren bruger normalt omkring 85 watt, mens en oplader uden for mærket muligvis bruger mere end 130 watt til at oplade den bærbare computer. Besøg lokale elektroniske butikker og stormagasiner for at finde priser på forskellige modeller af MacBook Pro-kompatible opladere.

Brug af opladeren

MacBook Pro-opladeren tilsluttes direkte til din bils indbyggede strømporte og oplades direkte fra din bils batteri, så du kan oplade din bærbare computer på farten. Opladeren til MacBook Pro har også en snap-in-forbindelse, der gør det muligt for den bærbare computer at være sikret, mens du oplader den - undgå tab af noget arbejde eller vigtige dokumenter. Når du er færdig med at oplade den bærbare computer, skal du tage netledningen ud eller slukke for din bil.

Brugstider

Med en MacBook Pro-kompatibel strømportoplader har du mulighed for at oplade og kontinuerligt bruge din bærbare computer, så længe dit køretøj (eller strømkilden) oplader computeren for. Hvis din bil mister strøm, eller du slukker den helt, ophører din bærbare computer med opladningen.