Sådan oprettes din egen virtuelle person i en virtuel verden

En virtuel verden er et internetsted oprettet til at ligne et fysisk samfund med hjem, butikker, restauranter og udesteder, hvor brugerne interagerer med hinanden gennem deres avatarer eller deres virtuelle selv. Virtuelle verdener giver folk en måde at oprette forbindelse med hinanden på, mens avatarer eller virtuelle mennesker tilbyder en vis grad af identitetsbeskyttelse ved at forhindre brugernes faktiske lighed i at blive vist. Websteder som Second Life, Teen Second Life og IMVU leverer alle avatargeneratorer, hvor en bruger opretter sin egen virtuelle person. Generatorerne giver brugeren mulighed for at personliggøre hvert element i hendes avatars fysiske udseende og garderobe og kræver kun installation af et plug-in til webstedet.

Trin 1

Vælg hvilket virtuelt verdenssted, hvor du skal oprette en virtuel person, baseret på dit komfortniveau med stedets atmosfære og indhold og appel af webstedets særlige kunststil.

Trin 2

Log ind på siden, opret en konto og download alle nødvendige plug-ins, så 3D-programmeringen fungerer efter hensigten.

Trin 3

Naviger til webstedets avatargenerator, og vælg, om du vil oprette en mandlig eller en kvindelig virtuel person. Tilpas avataren ved at vælge blandt de hundredvis af funktioner, der leveres for at skabe ansigtets og hårets farve og stil.

Trin 4

Eksperimenter med forskellige garderobemuligheder ved at blande og matche de forskellige toppe, bund, strømper og sko, indtil outfit er som du ønsker.

Gem den virtuelle person, så avataren er i stand til at bevæge sig ind i webstedets virtuelle verden og interagere med andre avatarer.