The Perfect Apple Fan Dørmåtte: The Slide to Unlock Mat

Hvis du er en Apple fan, og du ønsker at geek ud på din veranda på en sjov måde, tag en af ​​disse iOS inspirerede "Slide to Unlock" dørmåtter til din hoveddør! Eller bagdøren, eller på kontoret, eller hvor som helst, det er okay også. Det er ligesom skærmen, du finder på en låst iPhone, iPad eller iPod touch, bortset fra, selvfølgelig er det en dør.

Der er nogle få varianter af denne ting snazzy dørmåtte flyder rundt, de to af de bedste er sorte eller brune og lavet af naturlige fibre som en traditionel dørmåtte, den anden er sort og lidt hårdere lavet af gummi. Ligesom de fleste store ting online kan du få dine hænder på en af ​​disse flotte Slide til at låse op dørmåtter lige nu fra ingen andre end Amazon og få den sendt til dig ASAP.


  • USA: Amazon: Slide to Unlock Doormat ($ 70)

Er denne ting cool eller hvad? Du kan få den i sort eller brun til at passe uanset din dekorationsstil er:

Hvis du ikke er i USA, kan du købe den brune version til € 19 Euro (ca. $ 27) hos den tyske GetDigital, men deres fragtgebyrer til USA kan være temmelig dyre. Der er også en brasiliansk Menino med mere rimelige forsendelsesgebyrer for globale priser, men virkelig, hvis du kan, er Amazon den nemmeste måde at gå som sædvanlig.

Uheldigvis gnider dine fødder på dørmåleren faktisk ikke låse op til din hoveddør, men i hvert fald måske en homekit version kommer ned ad vejen?

Anyway, nyd dørmaden! Fedt nok!