Sådan deaktiveres System Haptics på iPhone

De nye iPhone-modeller tilbyder subtile systemhaptisk feedback, når de udfører forskellige handlinger i iOS. Denne fysiske haptiske tilbagemelding udføres via Taptic Engine indbygget i iPhone, og du vil bemærke det i hele iOS, når du aktiverer forskellige funktioner, skifter, knapper og funktioner.

Du kan finde systemhaptisk tilbagemelding, når du åbner Notificationscenter, Kontrolcenter, Skifte UI-kontakter, Åbning Spotlight, Ved hjælp af skærmzoom, når du ruller gennem dato og nummervælger, Opfriskende Mail, Aktiverer ikonet Ordne app eller Slett apps og meget mere.

Nogle brugere kan muligvis ikke lide systemhaptikken på iPhone, men foretrækker måske at slukke for denne funktion.

Deaktivering af systemhaptisk feedback på iPhone

  1. Åbn appen Indstillinger på iPhone og gå til "Sound & Haptics"
  2. Rul ned til bunden og skift kontakten til "System Haptics" til OFF-positionen

Du vil straks føle, at den haptiske tilbagemelding er blevet deaktiveret, fordi det ikke længere giver en lille fysisk fornemmelse at vende OFF-kontakten.

Hvis du ikke kan se indstillingsmuligheden for at skifte systemhaptics til og fra, er det sandsynligt, fordi du ikke har en iPhone 7 eller bedre.

Systemet haptics feedback funktion er generelt ret flot, og de fleste brugere kan lide fornemmelse af fysisk feedback, når du justerer forskellige skærmelementer, men for dem, der ikke eller ikke helt sikkert, er det nemt at skifte indstillingen (og igen på igen hvis du vælger at genaktivere haptics igen i fremtiden).

Det er ret sandsynligt, at haptisk feedback også kommer til andre iOS-enheder i fremtiden, herunder iPad og måske endda Mac Touch Bar, men i dag er det overvejende en iPhone og Apple Watch sensation.