Cbeebies spil at spille

CBBC-webstedet er børnesektionen på BBC's vigtigste webside. Det tilbyder spil, quizzer, gåder og tv-klip til børn i alle aldre. Som en del af den offentligt finansierede BBC er det et websted med meget ressourcer med meget engagerende spil, der vedrører en række populære CBBC-programmer. Webstedet har en loginfunktion, der giver børn mulighed for at registrere og spille spil med deres venner i et sikkert internetmiljø.

Deadly Dash

"Deadly Dash" indeholder Steve Backshall, præsentator for "The Deadly 60", et program, der søger de 60 dødbringende dyr i verden. I dette spil skal du kontrollere Steve, da han forsøger at flygte fra de dødbringende dyr, der jager ham og komme tilbage til sikkerheden ved den dødbringende 60-lastbil. Spillet følger et platformformat, hvor spilleren skal springe over forhindringer, mens han holder sig foran det forfølgende dyr. Bonuspoint kan opnås ved at tage billeder af dyr, Steve går forbi, mens han løber.

Spring til det

"Jump to It" er et platformformatspil, hvor spilleren skal guide helten forbi forhindringer som vandkasser, krokodiller og rebsvinge. Helten skal komme forbi alle forhindringerne for at nå CODY, samle Silver Cogs og komme videre til det næste niveau. Spilleren skal fuldføre niveauet hurtigt, da helten jages af den onde Croc på alle niveauer.

Bueskydning

"Bueskydning" tager form af en olympisk bueskydning for at fejre OL i London 2012. Spillet består af fem runder, hvor hver runde giver spilleren fem chancer for at ramme målet. Jo tættere på midten af ​​målet, jo højere bliver din score. For at skyde bue, skal spilleren holde museknappen nede. Jo længere knappen holdes, jo sværere er det at rette buen, så vær hurtig!

Royal Thumble

"Royal Thumble" er et beat-'em-up arkade-stil tommelfinger wrestling spil. Karaktererne er tegneserie tommelfingre klædt i sjove traditionelle mexicanske brydningsmasker. Spilleren får mulighed for at "smadre, stryge eller slå", og succes bestemmes i retning af "sten, papir, saks." Smash beats strejker, strejke beats swipe og swipe beats smash. Spilleren kan også vælge at forsvare sin tommelfinger for at minimere skader, hvis modstanderen bruger et specielt træk. Hvis både spilleren og modstanderen vælger det samme træk, skal spilleren trykke på mellemrumstasten gentagne gange så hurtigt som muligt for at vinde træk.