iOS 8 Første udseende: Funktioner og billeder

Apple gav alle et første kig på iOS 8 i dag, det næste store operativsystem til iPhone, iPad og iPod touch. Det er i høj grad fokuseret på forbedringer af funktioner og tilføjelser til iOS, med mange forbedringer, der søger at forbedre den samlede oplevelse. Der er også øget platformskompatibilitet med Mac, takket være de nye funktioner, der tilføjes til OS X Yosemite.

Lad os tage et hurtigt kig på nogle af de diskuterede iOS 8-funktioner (og billeder) baseret på WWDC 2014-præsentationen.

Første kig på nye iOS 8 funktioner

Meddelelsescenter-widgets - Brugere kan tilføje interaktive tredjeparts widgets til meddelelsescentret. For eksempel kan du nu tilføje en SportsCenter-widget for at få sportsresultater direkte i Notification Center.

Interaktive meddelelser - Du kan nu svare på en indgående beskedmeddelelse direkte fra meddelelserne - uden at skulle starte specifikt i meddelelsesprogrammet.

AirDrop til Mac support - Vil du sende en fil til eller fra en Mac? Du kan nu gøre det direkte med AirDrop - ikke mere emailing hver fil frem og tilbage!

Ny Safari Tab oversigt - Meget lettere at se, hvilke faner der er åbne, især på iPad.

QuickType - Prediktivt intelligent tastatur med kontekstuel forståelse, der er smart nok til at forstå samtaler og foreslå ord og svar baseret på spørgsmål og chats.

Sundhed - Ved hjælp af tredjeparts datasensorer kan HealthKit overvåge kalorier, søvn, puls, vægt, aktivitet, kost, blodtryk osv. Dette vil kræve noget som en Nike FitBit og / eller støtte fra en lokal sundhedsudbyder.

Familiedeling - Forbedret iOS-mediefunktionsfunktionalitet giver dig mulighed for at få fat i familiekøb fra App Store og iTunes. Tillader op til 6 familiemedlemmer, der deler samme kreditkort for at dele detaljer, kan børn nu anmode om tilladelse til at købe en app, og anmodningen skal godkendes af en forælder.

Fotos & iCloud - Hvert foto du tager er nu tilgængelig på alle Mac og iOS-enheder øjeblikkeligt gennem iCloud. Og hvis du betaler ekstra for en generøs iCloud-opbevaring, kan du opbevare og uploade alle billeder og videoer i iCloud med op til 1 TB kapacitet.

Forbedret fotoredigering - Bedre på enhedsbilledredigering med intelligente forbedringer af farver, eksponering, lysstyrke osv. Alle ændringer, der foretages til fotosynkronisering til alle enheder med det samme. Der er også nu støtte til tredjepartsfiltre.

iOS 8- kameraforbedringer - Avancerede kameraindstillinger er tilgængelige, herunder evnen til at tage time-lapse-video.

Siri-forbedringer - Nu med Shazam-sanggenkendelse, evne til at købe iTunes-indhold, streamet stemmegenkendelse og ny sprogsupport.

Bing Oversættelser - På et fremmedsprogs hjemmeside? Du kan nu øjeblikkeligt oversætte det til dit eget valg og fortsætte med at læse.

Tredjeparts tastatursupport - Udviklere kan nu opbygge deres egne tastaturer, som brugere kan installere systemwide. Fuld sandboxing og privatliv for at beskytte brugerens input.

Nye iCloud planer - stadig 5GB som standard, desværre. De betalte planer er nu 20GB ved $ 1 / month, 200GB er $ 4 / month, og der findes en alternativ 1TB plan.

iOS 8 billeder, skærmbilleder og et første udseende

IOS 8 bygger på de ændringer, der blev introduceret i iOS 7, og tilbyder forbedringer, forbedringer, nye funktioner, bedre iCloud-integration og betydelige forbedringer af interaktiviteten i iOS-til-OS X. Tjek nogle billeder af iOS 8 med tilladelse til Apple Preview Page og WWDC 2014 keynote præsentation:

Følgende billeder er taget fra WWDC 2014-livsstrømmen:

Takket være MacRumors Livestream for nogle af de ekstra WWDC-afkortede billeder.