Sådan overføres musik fra en computer til et tastatur

Tastaturer, der er i stand til at modtage og transmittere lydfiler, har MIDI-porte (musical interface digital interface). De første digitale tastaturer med MIDI-porte krævede separat køb af et MIDI-interface, hvis filer skulle overføres til og fra en computer. Interfacet fungerede som en adapter med indgange til både MIDI-stik og USB-kabler. Roland skabte en musikproduktion præcedens med oprettelsen af ​​det første digitale keyboard udstyret med USB MIDI-porte, der muliggør overførsel af lydfiler med et enkelt USB-kabel, ifølge RolandUS.com. Denne oprettelse har gjort fremstillingen af ​​MIDI-port kun tastaturer forældede.

Slut tastaturet til computeren

Trin 1

Brug kun et tastatur med en MIDI-port. Sørg for, at tastaturet er slukket, og tilslut det til MIDI-interface ved hjælp af interfacets lydkabler. Tilslut interface "Audio In" -kablet til tastaturets "Audio Out" -port og tastaturets "Audio In" -port til interfacets "Audio Out" -kabel. Tænd for tastaturet og computeren. Tilslut grænsefladen via USB-kablet til computeren. Computeren registrerer den nye hardware.

Trin 2

Brug et tastatur med USB MIDI-funktionalitet. Følg din tastaturinstruktionsmanual for at indstille din USB-funktionalitet til lagringstilstand i modsætning til MIDI-tilstand. Filer kan overføres fra lagringstilstand, mens MIDI bruges til at sende og modtage meddelelser. På nogle tastaturer kan USB-funktionen tjene begge formål samtidigt. Når lagringstilstand er valgt, skal du slukke for tastaturet.

Start computeren, og slut den til tastaturet via et USB-kabel. Tænd tastaturet. Computeren registrerer den nye hardware. For at sikre en korrekt forbindelse viser computerens kontrolpaneler det drev, som forbindelsen er oprettet til, og et filnavn, der er knyttet til tastaturmærket.

Overførsel af filer fra computer til tastatur

Trin 1

Angiv på tastaturet, om der skal oprettes forbindelse til et lagerkort eller et internt hukommelsesområde. Hvis der ikke vises en automatisk meddelelse, når tastaturet er tændt, skal du se brugervejledningen til tastaturet.

Trin 2

Bestem, hvilken computermappe der genkendes af tastaturet. Denne information kan også findes i tastaturets brugsanvisning. Sørg for, at alle lydfiler, der skal overføres, gemmes i denne mappe. Du bliver muligvis nødt til at oprette en lydimportplacering på din computer for vellykket dataoverførsel.

Tryk på tastaturets relevante funktionstaster for at indlæse eller gemme biblioteksdata. Det kan være nødvendigt at du vælger destinationen for lydfil igen. Tryk på tastaturets funktionstast for at importere lydfiler fra din computer. Processen er afsluttet, når en bekræftelsesskærm vises.