Fem Gorgeous New "Shot on iPhone 6" Videoannoncer Debut fra Apple

Apple har opdateret reklamekampagnen "Shot on iPhone" for at få fem nye videoer optaget på iPhone 6. Den nye samling indeholder nogle temmelig smukke filmklip fra hele verden, ved hjælp af time lapse-optagelse og slow-motion videooptagelse, der begge er indbyggede og brugervenlige funktioner på iPhone-kameraet.

Vi har indlejret hvert nyt klip nedenfor for nem visning, nogle af dem er simpelthen fantastiske og helt sikkert gør et godt stykke arbejde med at demonstrere de utrolige kamera- og fotografimuligheder i den nyeste iPhone-hardware.

Shot på iPhone 6 af Hajime I.

Tropiske fisk danser om uberørt koralrev i Hewiia, Papua Ny Guinea, som sangen "The Magnificent Dance (feat Black Shakespeare)" af The Lions spiller i baggrunden.

Gør du lyst til at dykke eller snorkle, ikke?

Shot på iPhone 6 af Zak N.

Den slow-motion video er taget fra tønde af en nedbrudsbølge i Haleiwa, Hawaii, med sangen "The Victor" af Dick Dale lydsporede filmklip.

Selv om det ikke er sikkert, er det helt sikkert, at "Zak N" faktisk er Zak Noyle, en professionel surffotograf, der ofte bruger et Watershot Underwater Housing til iPhone 6 for mange af hans imponerende Instagram-billeder og videoer, der ligeledes er tema.

Shot på iPhone 6 af Yasunori I.

En smukt indrammet time-lapse fanger en fantastisk solopgang i Hewiia, Papua Ny Guinea, mens sangen "Digital Witness (St. Vincent Cover)" af SOAK spiller i baggrunden.

Shot på iPhone 6 af Gabriela M.

Hvad der ser ud som en hvid Toyota Land Cruiser kører over Salar de Uyunis saltboliger i Bolivia, sangen "Bugatti (feat. Pusha T)" af Tiga soundtracks videoen.

Shot på iPhone 6 af Joshua N.

Et tog kører over en jernbanelinie i slow motion i Anchorage, AK, med sangen "All I Do Is Drive" af Johnny Cash, der afspiller videoen.

Disse nye Shot On iPhone videoklip tilføjer til stablen af ​​mange andre samlinger, som Apple har sammensat og kører på tv og internettet som reklamer for iPhone. De nye klip kører samtidigt til den helt forskellige "Hvis det ikke er en iPhone, er det ikke en iPhone" annoncekampagne.