Sådan tilsluttes en PS3-controller til en XBox

Elementer, du har brug for

  • XCM Cross Fire-konverter til Xbox 360

  • Kablet PS3-controller

  • Kablet Xbox 360-controller

  • Xbox 360-konsol

Ja, disse Xbox 360-controllere kan være ret irriterende at bruge. Heldigvis kan Xbox-entusiaster i stedet bruge PlayStation 3-controlleren på Xbox 360-spil. Nej, det er ikke magisk, og det er ikke ulovligt. Dette er en ideel måde at bruge PS3-controlleren på, mens du stadig nyder Xbox 360-spiltitler.

Tilslut XCM Cross Fire-konverteren til Xbox 360-konsollen. Tilslut Xbox 360-controlleren til XCM Cross Fire-konverterens port.

Tryk på den højre trigger eller RT-knap placeret på Xbox 360-controlleren et par gange. Dette er skydeknappen i skydespil i første person. Flyt knappen mærket RT op på XCM Cross Fire-konverteren et niveau op.

Tryk på RT-knappen på Xbox 360-controlleren en eller to flere gange. Flyt RT-knappen på XCM-konverteren op igen. Knappen på konverteren skal være øverst. Tryk på RT-knappen på Xbox 360 en eller to flere gange.

Frakobl Xbox 360-controlleren fra konverteren. Sæt PS3-controlleren i konverteren, og tryk på R2-knappen på PS3-controlleren.

Drej den højre analoge pind på PS3-controlleren med eller mod uret en gang. Flyt Tilt-knappen på XCM-konverteren til "R" -niveauet. Drej den venstre analoge pind, og flyt Tilt-knappen på konverteren til "L" niveau.

Tips

Læs instruktionerne på XCM Cross Fire-konverteren. Dette er for det meste til skydespil fra første person, men kan bruges til alle spil.