Sådan viser vi usynlige filer i overførsel til Mac

Hvis du forsøger at se usynlige filer via Mac sFTP / FTP-klientens overførsel, skal du stoppe med at kigge rundt i indstillingerne og se valgmulighederne, fordi den ikke vil være der.


I stedet for at se skjulte filer i Transmit, skal du bare trække ned i menuen 'Vis' og rulle ned til 'Vis usynlige filer' for at aktivere denne funktionalitet, hvor usynlige filer ses straks, både når du navigerer lokale mapper og eksterne servere.

For at styre fjernbetjeningsservicer er dette særligt nyttigt, og det skal sandsynligvis være aktiveret som standard, idet mængden af ​​prikkede filer (.htaccess, .profile, .ssh osv.) Vises som usynlig at sende, selvom du har aktiveret Skjulte filer, der skal vises på en Mac ved hjælp af standardkommandostreng.

Jeg elsker Transmit, det er langt min favorit FTP-klient til Mac OS X, og jeg har brugt det på næsten daglig basis i årevis. Dette er en ting, der altid har generet mig om at sende, men evnen til at se usynlige filer er ikke en del af filindstillingerne, som du ville forvente, men i stedet er det fyldt noget akavet i menuen Vis. Dette giver mening i perspektiv, men jeg vil altid kunne se usynlige filer, der gør det mere af en præference i mit sind.

Tilsyneladende er jeg ikke den eneste med denne frustration, en ven af ​​mig sendte mig en rigtig gennemsigtig øjeblikkelig meddelelse forbandelse Sende, at det var forkrøblet, og han kunne ikke engang se .htaccess-filer på sin webserver, og så følte han sig dum efter Jeg fortalte ham, at det var lige under menuen "Vis". Og ja, den øjeblikkelige meddelelse er grunden til dette indlæg, han er en smart fyr og kunne ikke finde det, sikkert andre har dette problem.

Desværre savnede jeg Transmit officielle beta registrering, ellers ville jeg forsøge at gøre dette til en feature request ... måske vil det blive vedtaget som en permanent funktion med en simpel indstillinger switch.