Åbn indholdsmappe for et nyere dokument eller program i Mac OS X

Kan du ikke huske, hvor en fil du for nylig har åbnet, blev gemt på Mac'en, eller hvor en OS X-app, du for nylig brugte, blev holdt eller stammer fra? Måske ved du ikke, hvor noget du for nylig brugte, gik til? Ikke så meget, et simpelt tastetryk modifikator trick giver dig mulighed for at springe direkte til den indeholdende placering af enhver app eller fil, der findes i listen "Seneste genstande" af Mac OS X.


Dette er et simpelt trick, der er meget nyttigt for alle, men især for dem, der arbejder med komplekse filstrukturer og flere drev. Her er hvad du vil gøre:

  1. Klik på  Apple-menuen som sædvanlig, og vælg "Seneste elementer"
  2. Hold nu Kommandotasten nede, mens du vælger et program eller et dokument. Dette vil aktivere en "Show (Item) i Finder" option, slip markøren for øjeblikkeligt at åbne den pågældende app eller fil i Finder OS X

Prøv det selv for at se, hvordan det virker, i det væsentlige åbner den den indeholdende mappe af det element, du vælger. Så hvis en app er i / Applications / mappen, der vil blive åbnet, men hvis den er dyb i / tmp / hvad / hvorfor / er / dette / begravet / her / det ville åbne den mappe i stedet for automatisk at vælge filen i den åbnede Finder vindue på Mac.

Hvis du finder det selv ofte, kan du forbedre det ved at øge antallet af filer, der vises i de seneste lister og menuer, der gælder for afsnittet Programmer, dokumenter og servere.

Dette trick er virkelig nyttigt, når du bare bruger en applikation eller et dokument, men du kan ikke huske, hvor den faktisk er placeret i filsystemet. Nøgleændringen fungerer i alle versioner af OS X med menuen Seneste emner, som skal være dem alle.