Sådan opdateres en TI-84 Plus

En indlæringsenhed, der er i stand til at udføre avancerede videnskabelige og matematiske funktioner, TI-84 Plus fra Texas Instruments er en opdatering til den ældre TI-83 Plus grafregner. Bortset fra øget hastighed og hukommelse inkluderer TI-84 Plus et opdateret operativsystem, der tilbyder forbedret data- og applikationskompatibilitet. For at opretholde din lommeregners ydeevne tilbyder Texas Instruments lejlighedsvise opdateringer til TI-84's operativsystem, som kan installeres ved at slutte TI-84 Plus til din computer.

Installer TI Connect til din computer. Dette kan enten gøres ved hjælp af den cd-rom, der følger med TI-84 Plus eller ved at downloade softwaren fra Texas Instruments websted.

Tilslut TI-84 Plus til din computer ved hjælp af mini-USB-kablet, der fulgte med lommeregneren. Indsæt den lille ende af kablet godt i linkporten oven på lommeregneren. Indsæt den modsatte ende i computerens USB-port.

Kontroller forbindelsen mellem begge enheder. Start TI Connect, og vælg "Device Explorer" for at søge efter tilsluttede enheder. Når TI-84 er opdaget, skal du vælge linket "Værktøjer" i vinduet Device Explorer og vælge "TI OS Downloader."

Vælg den type regnemaskine, du vil opgradere. Klik på knappen "Næste", når du har valgt den lommeregner, der skal opgraderes. Når en skærm vises med en blinkende markør, skal du vælge "Start download" i TI Connect. Der kan være en lille forsinkelse, mens opdateringen er i gang.

Træk TI-84 Plus ud af computeren, når den lukkes ned. Tænd lommeregneren for at få vist det opdaterede operativsystem.

Elementer, du har brug for

  • TI-84 Plus eller TI-84 Plus Silver Edition

  • TI Connect-software (inkluderet på cd-rom'en, der følger med TI-84s)

  • Mini-USB-kabel (inkluderet i TI-84s)

Tips

Du skal lejlighedsvis tage en sikkerhedskopi af TI-84 Plus for at forhindre tab af data. For at udføre en sikkerhedskopi skal du vælge ikonet "Backup" i TI Connect.

Advarsler

Tilslut ikke TI-84 Plus til din computer, før TI Connect er installeret.

Afbryd aldrig TI-84 Plus under en opdatering.