Sådan bruges proxylister

Der er forskellige websteder på Internettet, der viser proxylister til brugere, der har brug for at finde en proxyserver. Proxy-servere hjælper folk med at få adgang til websteder, der blokeres af internetfiltre, firewalls eller IP-baserede blokke. Generelt blokeres websteder af computerejere eller netværksadministratorer, fordi de viser uegnet indhold, optager for meget båndbredde, eller fordi trafikstrømmen, de modtager, er for høj, hvilket følgelig kan bremse netværket. Heldigvis, hvis du har brug for at omgå disse internetbegrænsninger, kan du bruge websteder, der viser proxylister til at få adgang til disse ellers blokerede websider.

Trin 1

Åbn din internetbrowser --- Firefox, Internet Explorer, Chrome --- og gå videre til din foretrukne søgemaskine. Indtast søgeordboksen søgeordene "Proxy-serverliste", og tryk derefter på "Enter" -tasten på dit tastatur. Der er et stort antal websteder, der tilbyder proxy-lister gratis. Nogle af disse websteder er: The Ultimate Unblocker, TopBits, Proxy 4 Free og Free Web Proxy List (se Resources).

Trin 2

Se gennem søgeresultatlisten, og vælg den valgmulighed for proxy, du foretrækker. Du kan vælge forskellige muligheder ved at højreklikke på linkene og vælge "Åbn link i ny fane" i pop op-feltet. Dette åbner alle dine valg i en ny fane.

Trin 3

Gennemse listen over proxyservere, der vises på proxylisterne, og vælg den, du vil bruge, ved at klikke på dens link. Måden, hvorpå proxylister vises, varierer afhængigt af de websteder, du valgte at bruge. For eksempel kan websteder muligvis vise proxyservere efter navn, land, vurdering og hvor længe proxyserveren har været tilgængelig online.

Vælg den proxyserver, der passer til dine specifikke behov. For eksempel, hvis du er i USA, skal du gennemse proxylisterne på udkig efter en proxyserver fra USA. Når du har valgt den proxyserver, du vil bruge, skal du skrive URL-adressen til det websted, du prøver at få adgang til, i tekstfeltet, der vises på den proxyserver, du valgte, og klikke på fanen, der typisk siger "Gennemse", "Gå" eller "Surf". Proxy-serveren omdirigerer dig derefter til det tidligere blokerede websted.