Enheder til at hjælpe med at finde en bil på en parkeringsplads

At glemme din parkeringsplads er frustrerende, og du har måske ønsket dig en enhed, der kunne finde din bil til dig. Fra 2010 er der flere muligheder for bilfindere. Disse muligheder inkluderer Auto-Finder, Bushnell Backtrack Point, BrickHouse Security Child / Item Locator og endda din mobiltelefon, hvis du har en iPhone eller en Android-type telefon.

Auto-Finder

Auto-Finder er en enhed, der ifølge Finder Technologies bruger "radioretningsteknologi." Dette system består af to stykker - et fyrtårn og en finder. Placer fyret i din bil. Når du trykker på søgeren, finder den din bil og bip. Det har også lys op pile på søgeren. Jo tættere du er på din bil, jo hurtigere bipper og jo flere pile, der lyser op. Det fungerer i parkeringshuse og har en rækkevidde på en kilometer.

Bushnell: Backtrack Point

Bushnell Backtrack Point er en GPS-enhed. Før du forlader din bil, skal du trykke på en knap for at markere din aktuelle position. Så når du har brug for at vende tilbage, vil enheden lede dig tilbage til din bil ved hjælp af pile.

Brick House Security: BrickHouse Child Locator

BrickHouse Child Locator er et todelt system. Den har en håndholdt enhed og et mærkat, der bruger radiofrekvenser til at spore og lokalisere. Placer mærkningen i din bil, og tag søgeren med dig. Enheden fører dig til din bil ved at bippe. Den har en rækkevidde på 600 fod.

Applikationer til mobiltelefoner

Hvis du har en iPhone eller en Android-telefon, kan du bruge en applikation til at finde din bil. IPhone har en "Take Me to My Car" -applikation. Du registrerer din placering, inden du forlader din bil, og derefter guider applikationen dig tilbage til den med vejledningen på skærmen. Android-telefonen har applikationen "Carr Matey", som fungerer på samme måde til registrering af din placering, inden du forlader din bil og derefter bruger applikationen til at finde vej tilbage. "Carr Matey" viser et kort, og hvor din bil er placeret på kortet.