OS X El Capitan Developer Beta 3 Udgivet

Apple har udgivet den tredje udvikler beta version af OS X 10.11 El Capitan til registrerede udviklere.


Udgivelsen er officielt mærket som "OS X El Capitan Developer Beta 3 1.0" og kan findes som en download tilgængelig nu i afsnittet Mac App Store Updates. Kun brugere, der for øjeblikket kører en tidligere udvikler beta version af OS X El Capitan, finder opdateringen tilgængelig.

Udgivelsesnotater, der ledsager downloadingen, er typisk korte for en udviklerudgivelse, der blot angiver "Denne opdatering anbefales til alle brugere". Det vil sandsynligvis omfatte mange fejlrettelser og fokuserer på forbedring af ydeevne og andre komponenter i OS X, da det synes at være det overordnede primære punkt i den kommende OS X 10.11-udgivelse generelt.

Selvom OS X El Capitan vil være en del af et bredere offentligt beta-program i de kommende uger, da udviklingen bliver mere stabil, er denne version stadig en del af det mere begrænsede registrerede udvikler beta-program.

Enhver kan blive en registreret Apple Developer og hente beta-downloads, men det anbefales kun for avancerede brugere, der faktisk udvikler software, hjemmesider eller andre elementer, der kræver kompatibilitet med kommende OS X-, WatchOS- og iOS-udgivelser. Andre brugere, der er interesseret i at prøve beta-software inden en bred offentlig udgivelse, kan tilmelde sig for at være en del af de offentlige beta-programmer.

Bortset fra OS X er en tredje betaversion af iOS 9 også tilgængelig for iPhone og iPad-udviklere sammen med WatchOS beta 3 til Apple Watch.

OS X El Capitan er planlagt til at blive frigivet i efteråret og vil køre på en lang række understøttede Mac-hardware.