Kan en iPhones LCD-skærm løses?

IPhones er skrøbelige telefoner, hvis skærme let kan beskadiges på en række måder. Selvom iPhones også er under garanti det første år efter købet, dækkes en beskadiget skærm på grund af en ulykke ikke; Apples skærmreparation koster $ 199 pr. Juli 2011. Hvis du ønsker at beholde den samme iPhone, kan du selv reparere skaden ved at købe delene og tage din telefon fra hinanden og erstatte de ødelagte dele med nye. Sørg for at tilslutte den beskadigede telefon til din computer og sikkerhedskopiere den for at gemme data, før du adskiller telefonen.

Ødelagt glas

IPhone's første lag på skærmen er et ark tyndt glas og let at bryde, da de fleste tilfælde ikke beskytter skærmen. For at udskifte knust glas skal du købe en ny iPhone-glasskærm. Tag derefter en lille stjerneskruetrækker og fjern SIM-bakken fra højre side af iPhone og de to skruer på hver side af dock-stikket i bunden af ​​telefonen. Træk forsigtigt bagdækslet af. Skru derefter batteristikket ud, og træk batteritappen over det for at fjerne batteriet. Skru alle skruer af, og fjern forsigtigt de sorte plastskærme. Løft de fem bundkortstik og kamerastikket, og løft derefter kameraet forsigtigt op. Løft båndet og skru skruerne omkring bundkortet ud. fjern derefter forsigtigt bundkortet. Fjern derefter alle 10 skruer, der holder skærmen på plads, og løft skærmen opad væk fra telefonens ramme. Udskift den gamle skærm med den nye, og saml telefonen igen.

Døde eller fastgjorte pixels

Lejlighedsvis forbliver pixels - små farvede firkanter, der udgør billederne på en LCD-skærm - en enkelt farve. På en skærm så lille som en iPhone kan dette hurtigt blive irriterende, men det kan let løses. Find de fastgjorte pixels, sluk for telefonen, og drap en fugtig klud over den. Tag kanten af ​​et viskelæder og gnid det mod pixlen over skærmen i 30 sekunder. Tænd for iPhone igen, og fortsæt med at gnide, indtil skærmen er fuldt oplyst. Pixel vil være den farve, den skal have.

Hvid eller misfarvet skærm

Hvis LCD-skærmen ser hvid eller misfarvet ud med sorte og hvide linjer eller former på tværs af skærmen, betyder det, at LCD-skærmen er beskadiget. Dette sker ofte, hvis der er pres på skærmen, eller hvis det tabes. LCD'et er det tredje lag på iPhone efter glasset og digitizer. For at ændre det skal du købe en ny LCD-skærm, fjerne glasset og digitizer og bytte den beskadigede LCD-skærm mod en ny.

Touchscreen reagerer ikke

Hvis glasset og LCD-skærmen ser ud til at være OK, men iPhone ikke reagerer på din berøring, betyder det, at digitizer - det midterste lag fastgjort til glaspanelet - ikke fungerer. Udskiftning af en digitizer er det samme som at udskifte et knust glaspanel, da de to kommer sammen som et enkelt stykke. Tag en lille stjerneskruetrækker, og fjern SIM-bakken fra højre side af iPhone og de to skruer på hver side af dock-stikket i bunden af ​​telefonen. Træk forsigtigt bagdækslet af. Skru derefter batteristikket ud, og træk batteritappen over det for at fjerne batteriet. Skru alle skruer af, og fjern forsigtigt de sorte plastskærme. Løft de fem bundkortstik og kamerastikket, og løft derefter kameraet forsigtigt op. Løft båndet og skru skruerne omkring bundkortet ud. fjern derefter forsigtigt bundkortet. Fjern derefter alle 10 skruer, der holder skærmen på plads, og løft skærmen opad, væk fra rammen på telefonen. Udskift den gamle skærm med den nye, og saml telefonen igen.