Se, hvilket browservindue eller -fane, der afspilles lyd / video i Chrome hurtigt

De nyeste versioner af Google Chrome har en fantastisk funktion, der giver dig mulighed for øjeblikkeligt at se, hvilken åben browser-faneblad eller -vindu der afspilles lyd. Det kan virke som om det er humør, men hvis du nogensinde har gået på en wild goose chase, der forsøger at finde ud af, hvilken tab ud af 50 millioner faner spiller noget video eller musik i baggrunden, så ved du, hvor værdifuld denne lille forbedring er da det kan skære ned den besværlige proces med manuelt at gå gennem forskellige faner og vinduer for at finde, hvilken fane eller hjemmeside der laver lyd.

Og ja, dette trick virker for at identificere browserklapper, der afspiller lyd eller video, slet ingen lyd, i Chrome-browseren til alle platforme, der understøtter browseren, herunder Mac, Windows og Linux.

Sådan identificerer du, hvilken Chrome-fanen der afspilles lyd

Chrome tilbyder to måder til hurtigt at identificere fanen / vinduets afspilningslyd. Vi dækker de to forskellige tilgange, der er lige så nyttige.

Se fanen Chrome Browser Afspilning af lyd via browsertabletiketter

En måde at se, hvilken fane der afspilles lyd eller video, er ved at kigge efter det lille lydikon direkte på browsertablen selv som sådan:

Se Browser-fanen Afspilning af lyd i Chrome via menuen Vindue

En anden måde er at trække ned "Windows" -menuen og kigge efter det lille sorte 'play'-ikon (som en sidetrekant), som skal vises som et suffiks til vinduet, der afspiller lyd eller video:

For at være sikker på at du har denne fantastiske lille funktion, skal du køre den nyeste version af Chrome-browseren i enten Mac OS X, Windows eller Linux. Hvis du ser dette websted i Chrome-browseren lige nu, kan du opdatere til den nyeste version ved at gå til Chrome-menuen og vælge "Om Google Chrome". Chrome automatisk opdateringer til mange brugere, så vær ikke overrasket, hvis du allerede har den funktion, og du har ikke bemærket det endnu. Brugere, der kører Safari og Firefox, skal naturligvis starte Chrome-appen separat for at opdatere den. I vinduet Om finder du versionsnummeret. Hvis du er højere end version 32, eller siger "Google Chrome er opdateret", ved du, at du har funktionen.

Du kan teste det hurtigt ud ved at åbne en video på et websted som YouTube eller afspille lyd på SoundCloud, og derefter åbne en anden fane eller to. Hold øje med faneikonerne for at se den lille lydafspilningsindikator, der vises ovenfor.

I øjeblikket er det kun Chrome, men vi håber, at Safari og Firefox snart vil tilføje en lignende funktion til deres opdaterede versioner.