Sådan sættes en ringetone på en Straight Talk-telefon

Straight Talk er en forudbetalt mobiltelefontjeneste. Der er ingen månedlige regninger, kreditchecks, aktiveringsgebyrer eller kontrakter forbundet med denne pay-as-you-go-service. Planerne inkluderer 30 dages service med en valgfri tekstbesked og webadgangstjeneste. Tilpas din Straight Talk-telefon ved at installere en ringetone. Ringback-toner kan købes og downloades fra Straight Talks websted. Når du er downloadet, kan du ændre funktionerne på din telefon, så når nogen ringer til dit mobiltelefonnummer, hører de den downloadede ringetone i stedet for en ringetone.

Indtast dit telefonnummer på Straight Talks mobilwebsite. Klik på "Send", når du er færdig.

Gennemse ringetoner, der er tilgængelige til download. Du kan forhåndsvise ringetoner ved at trykke på "Preview" -knappen. Tryk på "Køb" for at købe ringetone. Når du har købt ringetonen, sendes den til din telefon som en sms.

Åbn tekstbeskeden ved at trykke på knappen "Beskeder" på din telefon. Det kan identificeres som knappen med et konvolutikon.

Tryk på "Gem" for at gemme ringetonen. Det gemmes i telefonens "Galleri".

Tryk på knappen "Menu", og vælg derefter "Indstillinger".

Vælg "Tilpas" og derefter "Ringetone". Gennemse ringetoner, der er gemt på telefonen, ved at trykke på pil op eller pil ned på tastaturet.

Tryk på "Anvend" for at anvende ringetone på telefonens indstillinger.