Sådan overføres zip-filer fra et pc-skrivebord til et SD-kort (5 trin)

Zip-filer er komprimerede mapper, der giver dig mulighed for at gøre store filer væsentligt mindre, så de er mere bærbare. Overførsel af zip-filer til et SD-kort er en fantastisk måde at tage store multimedie-, regneark- eller billedfiler med på vejen. Fordi SD-porte er så almindelige, er overførsel af filer til et SD-kort en praktisk måde at holde dine filer lige ved hånden, når du rejser.

Trin 1

Opret en mappe på dit skrivebord. Flyt alle de zip-filer, du vil overføre til denne mappe, og navngiv den derefter noget, du vil huske. Hvis du ikke er sikker på, om dit kort har plads nok til dine filer, kan du højreklikke på denne mappe og derefter klikke på "Egenskaber" for at se størrelsen på de filer, du ønsker at overføre.

Trin 2

Indsæt dit SD-kort i din computers SD-port. SD-porten er normalt placeret på forsiden af ​​computeren og er den korte og tynde slot. Hvis du har en USB-adapter, skal du blot sætte SD-kortet i stikket og derefter sætte USB-ledningen i din computer.

Trin 3

Åbn SD-kortet i "Denne computer." Klik blot på kortikonet, så åbnes et vindue, der viser indholdet af SD-kortet. Hvis du har brug for at kontrollere, hvor meget plads du har tilbage på dit SD-kort, skal du blot højreklikke på ikonet og derefter vælge "Egenskaber", så vises den samlede anvendte plads og ledig plads til rådighed.

Trin 4

Åbn den mappe, du oprettede i trin 1, og træk filerne til SD-kortvinduet. Et vindue vises, når overførslen er startet, og lukker, når den er afsluttet.

Fjern dit SD-kort. Når overførselsvinduet er lukket, kan du frakoble dit SD-kort sikkert ved forsigtigt at trykke på det.