Sådan spores Skype

Skype er en af ​​de mere udbredte Voice over Internet Protocol (VoIP) applikationer over hele verden. Det giver brugerne mulighed for at have tale-, tekst- eller videochats med andre brugere gratis eller foretage opkald til internationale numre og sende tekstbeskeder til nedsatte priser. Mange virksomheder bruger nu Skype til at håndtere deres kommunikationsbehov. Som sådan kan det være nødvendigt at spore en brugers Skype-aktiviteter. Brugshistorikken er gemt på individuelle Skype-konti, ikke inden for Skype-netværket.

Trin 1

Åbn Skype, og lad det oprette forbindelse til internettet.

Trin 2

Klik på rullemenuen "Vindue", og vælg "Historik". Et vindue vises med alle nyere Skype-aktiviteter, herunder dato og klokkeslæt, hvem opkaldet eller chatten var med, hvad enten det var indgående eller modtaget, og varigheden af ​​forbindelsen. En komplet chathistorik kan ses ved at dobbeltklikke på chatten, hvis du gerne vil se, hvad der blev skrevet.

Højreklik på et individuelt kontaktnavn på Skype-kontaktlisten. Vælg enten "Vis chathistorik" for at se alle chats med den pågældende kontaktperson eller "Vis opkaldshistorik" for at få vist de seneste opkald, du har foretaget.