IOS 11.3 Beta 6 Udgivet til Testing

Apple har udgivet den 6. beta version af iOS 11.3 for brugere, der deltager i iOS beta testprogram.

Den nye beta-bygning fokuserer formentlig på fortsatte fejlrettelser og forbedringer til beta-softwaren til iPhone og iPad, der marcherer systemsoftwaren tættere på den uundgåelige offentliggørelse.

Brugere, der er indskrevet i iOS-beta-testprogrammet, kan finde iOS 11.3 beta 6, der er tilgængelige nu fra Software Update-sektionen i programmet Settings.

IOS 11.3 indeholder nye Animoji-ikoner til iPhone X, understøttelse af iMessages i iCloud og forskellige forbedringer af andre systemfunktioner og apps som Health app, ARKit og en batterisundhedsknapindstilling for at slukke for eller lade batteriernes præstationsgashåndtag på enheder med ældre batterier .

Udgivelsesplanen for iOS ser ud til at accelerere, da iOS 11.3 Beta 5 blev udgivet for et par dage siden sammen med andre beta-systemsoftware. Dette kan tyde på, at vi får se en endelig version af iOS 11.3 i de kommende uger. Måske tilfældigt har Apple sendt invitationer til en uddannelse tema begivenhed planlagt i Chicago for 27 marts.

Normalt udsteder Apple opdateringer til deres beta systemsoftware på tværs af alle Apple-platforme samtidig, men i øjeblikket er macOS 10.13.4 beta 6 ikke blevet udgivet endnu.

Den nyeste stabile opbygning af iOS er tilgængelig i øjeblikket iOS 11.2.6 til iPhone og iPad og MacOS High Sierra 10.13.3 til Mac.