Sådan startes en Acer-computer i fejlsikret tilstand

Sikker tilstand er en diagnostisk komponent til fejlfinding og reparation af computere. Når du vil fjerne vira eller geninstallere systemkomponenter, giver Safe Mode dig mulighed for at gøre det, fordi det kun tillader et begrænset antal drivere at køre. Fordi det deaktiverer netværket, er det også ideelt til at fjerne ondsindede programmer, der geninstalleres ved hjælp af en netværksforbindelse. Start din Acer-computer til Windows Safe Mode hurtigt og nemt.

Luk de programmer, du bruger i øjeblikket, og klik på Windows "Start" -menuen. Vælg "Genstart" for at genstarte din computer.

Tryk på "F8" -tasten gentagne gange, før du ser Windows-logoet. Dette starter Windows Advanced Options (Windows XP) eller Advanced Boot Options (Windows Vista og 7).

Rul ned i menuen, og fremhæv "Sikker tilstand". Tryk på "Enter" for at starte Windows Safe Mode. Når du bliver bedt om det, skal du skrive din administratoradgangskode. Windows starter automatisk i fejlsikret tilstand, hvis du ikke har angivet en administratoradgangskode på din computer.