Sådan oprettes cd-etiketter på en Mac

Oprettelse af cd-labels er ikke længere en opgave kun for musikfirmaer og grafiske designere. Da flere mennesker gemmer sikkerhedskopierede datafiler, tilpassede musikafspilningslister og vigtige arbejdsdokumenter og projekter på cd, er det blevet en nødvendighed at oprette cd-etiketter for effektivt at holde styr på alle dine diske. Ved at bruge en standard Avery CD-label er det hurtigt og nemt at oprette din egen personaliserede CD-label via den velkendte grænseflade til Microsoft Word. Her er en trinvis vejledning til, hvordan du kan oprette cd-labels på en Mac.

Trin 1

Åbn Microsoft Word. Gå til "Værktøjer" og hovednavigationsmenuen. Vælg "Etiketter".

Trin 2

I pop op-vinduet skal du gå til afsnittet "Etiket" og klikke på "Indstillinger".

Trin 3

I rullemenuen for "Etiketprodukter" skal du vælge "Avery Standard". Rul ned til afsnittet "Produktnummer". Vælg "5824 - CD-label". Klik på "OK". Klik på "OK" igen for at lukke vinduet "Etiketter".

Trin 4

Dit dokument skal nu vise gitterlinjerne for to cd-etiketter. Indtast den tekst, du vil bruge, på dine cd-etiketter. Du kan indsætte et billede ved at gå til "Indsæt" og vælge "Billede".

Forbered dine Avery 5824 CD-etiketter i din printer. Gå til "File" i Microsoft Word, og klik derefter på "Print" for at udskrive dine cd-etiketter.