Genoplive gamle Retro Mac & PC Boot Sequences på nettet

Gå glip af de gode gamle dage med at genstarte din Apple IIgs, Macintosh SE / 30 eller Performa 720? Måske er du en glutton for straf, og du vil gerne huske med fornemmelse, hvordan det var at starte op i DOS, Windows 1.0 eller Windows 3.11? Eller måske en Amiga? Eller en NEXT computer? Genstartssiden har alt dette og mere, flush med den computerstartserie nostalgi, du leder efter, med det er microsite af boot emulations.

Mangfoldigheden af ​​operativsystemer er ret komplet og helt sikkert sjovt for de af os, der nikker rundt på en række maskiner på et eller andet tidspunkt. Du finder OS / 2 Warp, Mac OS 7, Mac OS 9, Mac OS 6, Rhapsody (prequel til OS X), Mac OS X 10, Apple IIgs, DOS 6, Windows 1.01, Windows 3.11, Windows 95, Windows 2000, Windows XP, NeXT OpenStep, QNX, AmigaDOS og et par andre også.

For Mac, Amiga og nogle PC-sekvenser vil du endda blive ledsaget af nogle dejlige boot lydeffekter ... ellers er det bare opstart og genstart sekvenser, så hvis du leder efter en fuldblåst retro emulerings oplevelse, skal du bruge at gå andre steder (som her for Mac OS System 7 i et browservindue), eller vende sig til en real deal emulator.

  • Gå videre til den selvbetegnede "The Restart Page" og have det sjovt

Alt du skal gøre er at klikke på de relevante knapper for at starte en sekvens. Det er som regel bare en genstart eller genstart-knap, som vi stadig har i dag i OS X, så gå rundt og have det sjovt, eller gennemse skærmbillederne nedenfor for at få en fornemmelse for nogle af, hvad du vil opleve.

Nyttig? Ikke så meget, men nostalgi har en værdi, ikke?