Mac OS X Lion Dev Preview 2 Opdateret udgivet, Developer Preview 3 Soon?

Opdatering: Opdateret med direkte download links til DP2 Update 1 pakker - disse filer er kun relevante for udviklere med DP2 installeret.

En opdatering til Mac OS X Lion Developer Preview 2 er blevet udskubbet via Software Update. Downloaden kommer ind på omkring 1 GB, og ændringer er ikke specifikke for at være "anbefales til alle brugere, der kører Mac OS X Lion Developer Preview 2."

Hvad med udviklereksempel 3? Ved siden af ​​DP2-opdateringen indeholder en ledsagende XCode 4.1-opdatering en henvisning til "support Mac OS X Lion preview 3", hvilket tyder på, at Lion Developer Preview 3 kan blive frigivet i den nærmeste fremtid. XCode 4.1 preview 3 er en nødvendig opdatering, hvis du planlægger at opbygge software i Lion DP2.

Mac OS X Lion Developer Preview 2 blev udgivet til udviklere den 30. marts, jeg fandt opdateringen at være mindre stabil og mere ressource hungrig end Developer Preview 1, så jeg har ikke brugt det meget. Jeg håber, at denne opdatering løser nogle af de hukommelseslækager, der opstod i Developer Preview 2, selv om ikke alle maskiner synes at være berørt.

Sikkerhedskopier altid din Mac, før du installerer systemopdateringer. Dette er især vigtigt, når du bruger et beta-operativsystem, hvilket også er grunden til, at jeg fortsætter med at anbefale dual boot-metoden, hvis du planlægger at prøve udgivelsesudgivelserne fra Lion.

Lion Developer Preview 2 Update 1 Package - Direkte downloads

Her er direkte download links fra Apple for Dev Preview 2 Update 1 Package installatører. Disse indeholder IKKE den fulde installation af Lion, kun opdateringspakken udgivet i dag. Hvis du ikke er en udvikler med Dev Preview 2, der allerede er installeret, vil disse ikke være til nogen nytte:

Lion Client DP2 Update 1

Lion Server DP2 Update 1

Lion Server Essentials DP2 Update 1

Lion Server Admin Tools DP2 Update 1

Hvis du antager du dobbelt boot mellem Mac OS X 10.6 og 10.7, skal du downloade den relevante Lion DP2 Update 1 pakkefil inden for Snow Leopard og kopiere .pkg filen til din Lion partition for at installere senere i Lion. Dette er en meget nemmere måde at håndtere opdateringer, hvis du stole på en stabil 10, 6-installation for det meste af dit arbejde og bare starte i Lion for 10.7-specifik udvikling.

Disse links blev fundet på MacRumors forums (tak David) og er virkelig nyttige, hvis du vil downloade opdateringen fra 10.6 til at installere senere i 10.7DP2.

For dem, der ikke er udviklere, er Mac OS X Lion skyldig til udgivelse i sommer, muligvis den 6. juni på WWDC 2011.

Heads up til MacStories for at bemærke referencen Dev Preview 3 i den opdaterede XCode 4.1s ændringslog.