De bedste familie mobiltelefon planer

I disse dage, hvis du ønsker at få en mobiltelefon til mere end et familiemedlem eller endda hvert eneste medlem af din familie, kan du spare mange penge ved at få en månedlig familieplan (dvs. to eller flere personer, der deler en bestemt antal minutter) i stedet for at hver person tilmelder sig en individuel plan. Når du ser på de fire vigtigste mobiltelefonbærere --- AT&T, Sprint Nextel, Verizon Wireless og T-Mobile --- vælger du familieplanen, der passer til alles behov, involverer et par faktorer, der skal tages i betragtning .

Antal minutter

Først skal du finde ud af, hvor mange mennesker der skal være i planen, og hvor meget hver person sandsynligvis bruger sin telefon til at foretage opkald for at få et groft skøn over den pakkede mængde minutter, der skal vælges. Normalt består mobiltelefonplaner af to typer minutter: Når som helst minutter og Nat- og weekendminutter (N&W).

Det er standard for mobiltelefonholdere at inkludere gratis eller ubegrænset N&W minutter, som generelt gælder for opkald foretaget mellem kl. og kl. 6 på hverdage (nætter) og alle timer på lørdage og søndage (weekender). AT&T, Sprint og Verizon tilbyder natminutter, der starter fra kl. på et par af deres højere familieplaner.

Det er mængden af ​​når som helst minutter --- dvs. tid, der ikke er dækket af N&W minutter ---, som du og din familie har brug for at passe på, da de ikke er gratis eller ubegrænset, medmindre du abonnerer på en af ​​luftfartsselskabets dyrere planer . Valg af en plan med utilstrækkelig når som helst minutter kan føre til at gå over grænsen og dermed samle dyre ekstra gebyrer. Der er dog Free Mobile-to-Mobile-funktionen --- den omfatter opkald foretaget til og modtaget fra andre abonnenter fra den samme operatør --- der spiser ikke ind i den månedlige tildeling, når som helst. I gennemsnit har T-Mobile det største antal når som helst minutter pr. Plan.

Opkald til cirkler

En opkaldscirkel er en funktion, der giver ubegrænset opkald til en forudvalgt gruppe af telefonnumre, normalt fem eller 10. Disse numre kan være fra hvor som helst og hvor som helst: trådløs eller fastnet, abonnenter og ikke-abonnenter. T-Mobile (via myFaves) og Verizon har denne funktion.

Overførselsminutter

De bedste familie mobiltelefon planer

Overførselsminutter er ubrugte månedlige Når som helst minutter, der "rulles over" til den næste måned til brug i stedet for at udløbe med en regningscyklus. Denne funktion er ideel til dem, der virkelig værdsætter deres Anytime-minutter, og kun AT&T har den.

Andre aktiviteter

Andre faktorer, der skal overvejes, er de månedlige pakker, du kan føje til familieplanen, der inkluderer beskeder til tekst, billede og video; download af ringetoner og tapet; Internetadgang og e-mail; og internationale opkald.

"Hvad er de bedste mobiltelefonplaner for familien?"

Der er virkelig ikke sådan noget, fordi behovet for mobiltelefonplaner varierer fra familie til familie. Snarere, baseret på de ovennævnte funktioner, bør det være et spørgsmål om: "Hvad er den bedste familie mobiltelefon plan for din familie?"