Sådan opdateres Compaq BIOS

Opgradering af BIOS giver dig mulighed for at rumme nyere processorer, overclocking-muligheder og nye funktioner, som den gamle BIOS muligvis ikke kan udføre. Under normale omstændigheder er det ikke en god ide at gå ind i BIOS, medmindre du er dygtig til computerteknologi. BIOS indeholder alle hardwarekonfigurationer til opstartsprocessen, og en uerfaren bruger har potentialet til at låse sig ud af BIOS via adgangskodefunktionen. Vær meget forsigtig, når du går ind i BIOS.

Hent BIOS-oplysninger

Trin 1

Genstart computeren.

Trin 2

Tryk på "F1" -tasten, når den første skærm vises for at få adgang til BIOS. Denne skærm er den sorte indledende skærm, der vises, ikke Windows-stænkskærmen. Hvis du ser Windows-logoet, gik du glip af muligheden for at komme ind i BIOS - gå tilbage til trin 1.

Trin 3

Skriv BIOS-versionen ned, der er angivet på BIOS-hovedskærmen.

Afslut BIOS. Tryk på "F10" -tasten, vælg "Ja" og tryk derefter på "Enter" -tasten. Computeren genstarter og starter normalt op.

Hent og installer BIOS-opdateringen

Trin 1

Klik på linket "Compaq Drivers Downloads" nederst på siden i afsnittet "Ressourcer".

Trin 2

Indtast computermodellen i feltet "Indtast dit produktnummer", og klik på knappen "Næste".

Trin 3

Vælg det operativsystem, der er installeret på din computer.

Trin 4

Find de BIOS-opdateringer, der er tilgængelige til din computer. BIOS-opdateringer kan findes under tre forskellige overskrifter: BIOS, BIOS-System eller RomPaq.

Trin 5

Klik på det relevante link, og download BIOS-opdateringen til din computer.

Kopier den downloadede fil til en tom formateret diskettedisk. Lad disken være i drevet, og genstart computeren. Når computeren genstarter, åbner den "Download-siden" fra diskettedrevet. "Download-siden" har forskellige instruktioner, afhængigt af BIOS-versionen og computertypen. Efter "Download-siden" vises installationsskærmen. Følg instruktionerne nøje og fuldt ud. Din BIOS-opdatering er nu installeret.