MacBook Air Creaking? Kontroller for løse skruer

Min MacBook Air 11 "har slået meget på det seneste, når jeg henter det, støjen er gradvist øget, og jeg har endelig opdaget årsagen til: løs skruer. Jeg er ikke sikker på, hvad der fik skruerne til at løsne sig, men jeg bringer min MacBook Air næsten overalt sammen med mig, så dette kunne være en gradvis løsning fra konstant brug og bevægelse.

Løsningen er naturligvis at stramme dem op igen, men Apple bruger nu en mere unik skruetype, den pentalobe, som forhindrer din gennemsnitlige husholdnings skruetrækker i at fungere. Heldigvis kan du købe en Pentalobe skruetrækker på Amazon for $ 5 til en buck og i betragtning af at de arbejder på iPhone 4 og MacBook Air, er det ikke et dårligt køb. Udgiften er yderligere begrundet i, at det er meget svært at erstatte en enkelt skrue, så hvis du mister en, skal du have foråret $ 50 til et komplet sæt fra et firma som iFixIt, som også sælger Pentalobe skruetrækken for ca. $ 13 (billede op top er også fra dem).

Moral of the story her: Hvis du hører knirkende lyde og plager kommer ud af en MacBook Air, når den er afhentet, skal du kontrollere skruerne.