Hvordan man laver en kat-humørikon

Når du sender sms'er, sender onlinemeddelelser eller e-mails, kan mange brugere medtage humørikoner i deres besked. Et humørikon er enhver meningsløs kombination af bogstav, symboler og tal, der skaber en besked eller et billede til brugeren. Det mest kendte humørikon er smiley ansigtet, som er skabt ved at kombinere en semikolon og en højre parentes :). Et andet sjovt humørikon er en kat, som kan sendes fra en katelsker til en anden.

Trin 1

Opret et katte ansigt komplet med øjne, ører og whiskers som> ^ .. ^ <. Start med en højre parentes (>), tilføj en caret (^), tilføj to perioder (..), tilføj en anden caret (^) og afslut med en venstre parentes (<) for at fuldføre din kat.

Trin 2

Opret et lignende katte ansigt, såsom <^ .. ^>. Du skal blot skifte rækkefølgen af ​​parenteserne i trin 1 og indsætte carets og perioder i midten for at skabe et lille katte ansigt.

Opret et katteansigt-humørikon på MSN Messenger ved at indsætte følgende genvej: (@). Du skal blot tilføje en venstre parentes "(" efterfulgt af at-symbolet "@" og derefter lukke genvejen med den højre parentes ")".