Sådan formateres et RAW-drev

Installation af en ekstra harddisk på en computer kan øge lagerplads til personlige filer og andre data, men nye drev skal formateres, før de kan bruges. En ny harddisk indeholder RAW-lagerplads: uformateret plads, der ikke kan bruges til at gemme computerfiler. Før du kan formatere RAW-plads, skal du muligvis oprette en diskpartition, som er et område med diskplads, der er afsat til at blive formateret og tildelt et drevbogstav.

Trin 1

Klik på "Start", højreklik på "Computer", klik på "Administrer" og derefter "Diskhåndtering."

Trin 2

Højreklik på det ikke-tildelte rum på harddisken på listen, og vælg "Ny enkel lydstyrke", hvis du har brug for at oprette en partition på drevet. Hvis du ikke har brug for at oprette en ny partition, skal du springe til "format" -trinnet.

Trin 3

Klik på "Næste", skriv den mængde diskplads, du vil tildele partitionen, klik på "Næste", og vælg derefter et drevbogstav til partitionen.

Trin 4

Klik på "Næste", vælg "Formater ikke denne lydstyrke", hvis du ikke ønsker at formatere partitionen med det samme eller blot klikke på "Næste" for at få Disk Management til at formatere den nye partition med det samme med standardindstillinger, og klik derefter på "Udfør".

Trin 5

Højreklik på en uformateret partition i vinduet Diskadministration, og vælg "Format".

Klik på "OK" og derefter "OK" igen for at formatere partitionen med standardindstillinger. Skift ikke standardformateringsindstillinger, medmindre du er en avanceret bruger.