Pioneer Plasma TV Fejlfinding

Med introduktionen af ​​sin Kuro-serie er Pioneer blevet en af ​​de førende plasma-tv-producenter. At lære nogle hurtige fejlfindingstips om dit Pioneer plasma-tv kan spare dig for en masse stress og forværring undervejs. Disse fejlfindingstips er til Pioneer Kuro PDP-6020FD, men de skal gælde for alle Pioneer plasma-tv.

TV tændes ikke

Hvis dit tv ikke tænder eller pludselig slukker, kan du prøve følgende tip. Sørg først for, at netledningen er korrekt tilsluttet korrekt. Prøv at sætte en anden enhed i den samme stikkontakt for at sikre, at stikkontakten fungerer korrekt. Hvis fjernbetjeningen ikke tænder for tv'et, kan du prøve at udskifte batterierne. Prøv også at tænde tv'et fra tv'et i stedet for fjernbetjeningen for at sikre, at problemet er med fjernbetjeningen og ikke tv'et.

TV slukker pludselig

Først skal du kontrollere, om tv'ets dvale-timer ikke ved et uheld er indstillet. Hvis det ikke er tilfældet, skal du sørge for, at tv'et ikke overophedes. Kontroller, at alle ventilationsåbningerne på tv'et er klare og fri for snavs og snavs. Også forskellige problemer såsom strømstød kan få tv'et til at slukke. Prøv at tage TV'et ud af stikkontakten i to minutter og derefter sætte det i igen for at se, om det hjælper. Det kan også hjælpe at prøve en anden stikkontakt.

Billedproblemer

Sørg for, at "Picture Off" ikke er valgt i menuen "Tools". Hvis denne indstilling er valgt, transmitteres kun lyd, intet billede. Hvis dit billede ikke ser ud som det skal, skal du kontrollere indstillingerne på tv'et. Sørg for, at indstillingerne for kontrast og lysstyrke er korrekt indstillet. Sørg for, at dit tv er korrekt kalibreret. ISF-kalibrering kan være dyr, men overvej at købe en DVD som "Digital Video Essentials" for at hjælpe dig med at opnå det bedst mulige billede. Sørg også for, at alle inputenheder er korrekt tilsluttet. Kontroller alle kabler for at sikre, at de er tilsluttet korrekt og korrekt.

Lydproblemer

Hvis du har lydproblemer, skal du først sørge for, at tv'et ikke er slået fra. Juster lydstyrken fra både fjernbetjeningen og tv'et. Sørg for, at tv-højttalerne er slukket, og sørg for, at alle lydkabler er tilsluttet korrekt.

HDMI-problemer

Lejlighedsvis får du en HDMI-fejl. Hvis dette sker, skal du kontrollere dine HDMI-tilslutninger for at sikre dig, at kablerne er fastgjort korrekt. Se i brugervejledningerne til dine inputenheder for at sikre, at de er HDCP-kompatible. Hvis de ikke er det, genkender TV'et dem muligvis ikke. Til sidst skal du sikre dig, at HDCP-enhederne rystes ordentligt over HDMI. For at sikre dette skal du slukke for alt. Når alt er slukket, skal du tænde inputenheden, derefter din modtager, hvis du har en, så dit tv. Aktivering af alt i den rækkefølge skal løse problemet.

Problemer med billedforsinkelse eller billedretention

Hvis du finder ud af, at tidligere billeder forbliver på skærmen, efter at du skifter input eller skifter kanal, kan du prøve disse tip. Sørg først for, at skærmbeskyttelse er slået til. Prøv at lade tv'et stå på et lyst, dynamisk billede i et stykke tid. Det skulle løse problemet. Alternativt kan du få vist skærmbilledet Videomønster i et par timer for at fjerne billedforsinkelsen.

Kontakt Pioneer kundeservice

Hvis ingen af ​​disse tip fungerer, er det desværre tid til at kontakte Pioneer's kundeservice. Tjek vidensbasen og ofte stillede spørgsmål i ressourcerne for at se, om svaret på dit problem er der. Hvis ikke, skal du kontakte kundeservice fra siden, der er inkluderet i ressourcerne.