Sådan oprettes en A5-pjece i Word

A5 er en standard papirstørrelse, der måler 5,83 med 8,27 tommer. En A5-side er halvt så stor som en A4-side eller papir i Letter-størrelse (8,5 x 11 tommer). Ifølge Prepressure.com bruges A5-papir normalt til små notesblokke. Du kan oprette A5-sider i Microsoft Word 2007, så længe du har A5-papir i din printer. For at fremstille en pjece af denne størrelse skal du ændre sidestørrelsen til A5 og indstille sidemargenerne til pjeceudskrivning, kendt som en bogfoldning i Word. En bogfold tilføjer store margener og en midterfoldning mellem to sider, ofte brugt til at oprette foldede menuer eller invitationer.

Trin 1

Åbn et tomt dokument i Microsoft Word.

Trin 2

Klik på fanen "Sidelayout" i båndet. Klik på "Margener" og vælg "Tilpassede margener." Klik på "Bogfoldning" under "Sider" i dialogboksen. Da det er en brugerdefineret indstilling, behøver du ikke ændre sideretningen eller margenværdierne. En bogfold ændrer automatisk siden til "Liggende" -retning, hvor to ark udskrives på et ark.

Trin 3

Klik på fanen "Papir" i dialogboksen "Sideopsætning". Hvis du klikker på "OK" og lukker dialogboksen i stedet, skal du klikke på "Størrelse" på fanen "Sidelayout" ("Sideopsætning" -gruppen).

Trin 4

Vælg "A5" som papirstørrelse. Dette ændrer sidestørrelsen til 5,83 med 8,27 tommer.

Trin 5

Indtast indhold som normalt i et Word-dokument. Begynd at skrive og formatere teksten ved hjælp af fanen "Hjem". Hvis du vil indsætte et billede eller clipart, skal du klikke på fanen "Indsæt". De kommandoer, du har brug for, er i gruppen "Illustrationer".

Trin 6

Klik på "Microsoft Office-knappen", derefter "Gem som" for at gemme dokumentet.

Trin 7

Klik på "Microsoft Office-knappen", og rul til "Udskriv". Vælg "Printeksempel" for at få vist en forhåndsvisning af dokumentet.

Trin 8

Slut din printer til computeren. Før printeren med A5-papir.

Trin 9

Klik på "Udskriv".

Trin 10

Vælg din installerede printer fra listen. Vælg de nødvendige udskrivningsindstillinger, og klik på "Udskriv.

Sæt siderne i din pjece i orden, og fold den langs midten af ​​hver.