Sådan flyttes et tungt tv

At flytte et tungt tv er ingen vittighed. At trække en rygmuskel eller at bryde en tå er ikke uden for mulighederne, hvis du bevæger et tungt tv. Det er gennem flid og en korrekt bevidsthed om sikkerhed, at du med succes kan flytte et tungt tv. Hvis du har et stort og tungt tv-apparat, som du har brug for at flytte, er der nogle forhindringer, du bliver nødt til at springe for at udføre jobbet sikkert.

At løfte

Trin 1

Stå tæt på tv'et med fødderne skulderbredde fra hinanden. Dine fødder skal ikke være mere end 1 fod fra fjernsynet.

Trin 2

Squat ned for at hente fjernsynet. Din ryg skal være så lige som muligt med knæene bøjet i en vinkel på 90 °.

Trin 3

Tag fat i fjernsynets nederste hjørner. Dette kan tage en smule finagling, fordi balancen i hvert tv er forskellig. I sidste ende skal du gribe fjernsynet på det sted, der er mest afbalanceret, så hver hånd er ansvarlig for at holde lige meget.

Trin 4

Løft op ved hjælp af dine ben og ikke din ryg. Når du løfter dig, skal din ryg for det meste være lige, når du bruger dine ben, bryst, hofter og mavemuskler til at løfte det tunge tv-apparat.

Gå langsomt til din destination.

Flytter Dolly

Trin 1

Stå den bevægelige vogn oprejst.

Trin 2

Løft det tunge fjernsyn på samme måde som før.

Trin 3

Anbring fjernsynet forsigtigt på bundpladen på den bevægelige vogn. Midt på tv'et vil sandsynligvis være balancepunktet. Sørg for, at midten af ​​fjernsynet hviler på midten af ​​den nederste plade på den bevægelige vogn for at sikre, at fjernsynet er afbalanceret.

Trin 4

Placer din stærke hånd på fjernsynet. Denne hånd hjælper dig med at styre fjernsynet, når du bevæger den bevægelige vogn, så den ikke glider fremad, til venstre eller højre.

Træk hurtigt i den øverste del af den bevægelige vogn med den anden hånd, og skub samtidig vognens bageste bjælke, så du får fjernsynet til at hvile mod vognens lodrette stænger og hjulene under fjernsynet.