Demonteringsinstruktioner til HP Deskjet-printere

Din HP Deskjet-serie printer har en bred vifte af interne komponenter, der muligvis slukkes i maskinens levetid. Uanset om en bestemt defekt del skal udskiftes, eller du bare vil se, hvordan printeren fungerer, er der mange grunde til, at du måske vil adskille enheden. Helt adskille en Deskjet-printer er et ret komplekst job, men det bør ikke vise sig at være for svært for alle med grundlæggende erfaring med at adskille computere eller elektroniske enheder.

Trin 1

Løft Deskjets øverste plastikdæksel op, og vent på, at blækpatronholderen glider ud fra venstre side. Træk de to blækpatrondæksler op, og fjern blækpatronerne.

Trin 2

Lad topdækslet være åbent, og tag Deskjets strømkabel ud. Frakobl USB-kablet. Find de fire låseskruer øverst til venstre og øverst til højre på Deskjet.

Trin 3

Fjern skruerne med en sekskant skruetrækker, og træk den øverste halvdel af kabinettet af Deksjet-printeren. Fjern skruen på venstre side af knappens kontrolpanel, og træk panelet af printeren.

Trin 4

Find den tynde, grønne plastblækabsorber i bunden af ​​printerens kasse. Træk absorberen mod dig og løft den ud af Deskjet.

Trin 5

Fjern skruen, der holder printkortet på plads i højre ende af Deskjet. Træk printkortet ud af printeren.

Trin 6

Fjern skruerne i venstre og højre ende af blækholderen, og træk slæden ud af printeren. Vend printeren, så bagenden vender mod dig.

Skub de synlige plastlåse ind, og træk den øverste og nederste halvdel af plastikhylsteret fra hinanden, og afmonter HP Deskjet-printeren.