Sådan stopper du lag i "Minecraft"

"Minecraft" er et uafhængigt oprettet sandkassespil af Markus "Notch" Persson. "Minecraft" -spillere bygger strukturer, håndværksgenstande og kæmper zombier i et tredimensionelt, blokbaseret univers. Selvom grafikken ser simpel ud, er "Minecraft" et ressourceintensivt spil. På grund af størrelsen og omfanget af "Minecraft" -verdenen kan spillerne opleve forsinkelser, der påvirker spillet betydeligt. Heldigvis er der flere trin, som spillere kan tage for at optimere programmets ydeevne og minimere forsinkelse.

Sænk dine grafiske indstillinger. Tryk på Escape-tasten på dit tastatur for at åbne menuen "Indstillinger" i spillet. Klik på knappen "Videoindstillinger". Klik på knappen "Grafik" for at ændre indstillingen fra "Fancy" til "Fast". I den samme menu skal du klikke på knappen mærket "Render Distance" og indstille afstanden til "Tiny".

Luk andre programmer. At have andre programmer, der kører i baggrunden, kan påvirke spillets ydeevne markant. Afslut alle ubrugte programmer for at frigøre systemressourcer.

Hæv programmets prioritet. Samtidig skal du holde "Ctrl", "Alt" og "Slet" nede på tastaturet for at åbne dit Task Manager-vindue efter start af "Minecraft." Klik på fanen "Processer" og find "Javaw.exe" på listen. klik på "Javaw.exe" og vælg "Indstil prioritet" i menuen. Klik på "Høj".