Sådan bruges en pc til at besvare telefonen

Efterhånden som teknologien bliver mere og mere avanceret, er der færre og færre ting, som vi ikke kan gøre med computere. For eksempel kan du bruge din computer til at besvare din telefon, hvis du vil. Alt hvad du behøver er at forbinde din computer til din telefon og have den rette software. Disse instruktioner er rettet mod dem, der bruger en computer med en fasttelefon, ikke dem, der ønsker at besvare deres mobiltelefon.

Trin 1

Tilslut dit telefonkabel til din computer. Det er vigtigt, at din computer rent faktisk kan overvåge din telefonlinje, hvis du har til hensigt at besvare dine telefonopkald med pc'en.

Trin 2

Download et program, der giver dig mulighed for at foretage og modtage opkald fra din computer. Programmer som pc-telefon kan bruges med en fastnet. Programmer som Skype er også populære, men Skype kan ikke besvare fastnetopkald, og når det foretager opkald, gør det via en internetforbindelse.

Installer programmet. Når du er fuldt installeret, kan du tænde for programmet og indstille det til at overvåge din telefonlinje for at besvare opkald. Så længe du har en mikrofon og et lydkort, kan du bruge din computer til både at sende og modtage opkald via din pc.