Sådan justeres en DirecTV-skål

Hvis din DirecTV parabol flyttes, skal du justere den igen for at sikre et stærkt signal. Processen svarer til den oprindelige installationsjustering. Selvom du ikke selv har installeret parabolen, er det en ret nem proces at tilpasse din parabolantenner. Når du har koordinaterne til din placering, er det bare et spørgsmål om at foretage mindre justeringer, indtil signalstyrken er stærk.

Brug knapperne på din modtager eller fjernbetjeningen til at få adgang til menuen Direct TV. Vælg "Fav's & Setup", derefter "System Setup." Vælg "Satellit", og vælg derefter "Gentag satellitopsætning." Indtast dit postnummer, og noter de viste numre for azimut, højde og tilt. Azimuth er side-til-side-tilpasning, højde er op-og-ned-tilpasning, og hældning er rotation. Forlad skærmen i menuen "Dish Pointing".

Kontroller, at højdeindikationen er tilpasset den højde, du skrev ned. Kontroller, at indstillingen og vipningen af ​​azimut på skålen også er korrekt.

Brug signalmåleren i menuen “Dish Pointing”. Kontroller, at du får et signal. Finjuster justeringen af ​​din skål for at få det stærkest mulige signal. Skru lydstyrken på dit fjernsyn op, så du kan høre signaltonen udenfor, eller få en ven eller et familiemedlem til at advare dig, når tonen er kontinuerlig.

Løsn let azimutstøttemøtrikkerne. Drej azimuthen et flueben til højre og hold pause i fem sekunder. Hvis du ikke hører en kontinuerlig tone, skal du flytte skålen til den oprindelige position, derefter dreje til venstre og holde pause i fem sekunder. Fortsæt dette mønster ved at flytte et ekstra flueben hver gang, indtil der opnås en kontinuerlig signaltone. Stram møtrikkerne til støttebøsningerne for at holde azimutindstillingen på plads.

Løsn let højdemøtrikkerne på støttearmen. Drej skålen opad et kryds og sæt pause i fem sekunder. Hvis du ikke har opnået maksimal signalstyrke, skal du flytte skålen til den oprindelige position, derefter dreje den ned og pause i fem sekunder. Fortsæt dette mønster ved at flytte et ekstra flueben hver gang, indtil den stærkeste signalstyrke opnås. Stram højdemøtrikkerne.

Tips

Maksimal signalstyrke er 100, men den styrke, du opnår, vil sandsynligvis være mellem 60 og 85. Billedkvaliteten forbliver den samme i dette interval, men jo højere signalstyrken er, desto mindre sandsynligt vil du blive påvirket af udfald i dårligt vejr. Hvis dine menupunkter adskiller sig fra dem, der er angivet i trin 1, skal du kontrollere modtagerhåndbogen.