Gendannelse af SIM-kortdata

SIM-gendannelsessticks blev engang kun brugt af politiet til at hente oplysninger om forbrydelser, men nu kan du købe disse gendannelsesprogrammer online til personlig brug. SIM-gendannelsesprogrammer bruges til gendannelsesoplysninger, der ved et uheld er slettet fra SIM-kortet.

Hvad er et SIM-kort?

Et Subscriber Identity Module-kort (SIM-kort) er en lille hvid datachip, der bruges til at aktivere GSM-telefoner (Global System for Mobile Communications). Disse telefoner bruges af millioner af abonnenter over hele verden til både forudbetalt og månedlig service. SIM-kort kan købes (forudbetalt) fra dagligvarebutikker, elektroniske butikker eller telefonbutikker, hvad enten det er online eller personligt, men kontrakt-SIM-kort skal gives af den trådløse udbyder efter kreditgodkendelse.

Hvorfor gendanner folk oplysninger fra et SIM-kort?

SIM-kort indeholder værdifulde oplysninger om din telefon og din tjeneste, men de sikkerhedskopierer også filer fra din telefon, såsom kontakter eller SMS-beskeder. Hvis du af en eller anden grund har brug for at skifte håndsæt, og dine kontakter eller tekstbeskeder kun er gemt på din telefon, kan du ikke se dem på det nye håndsæt. Af denne grund bliver du nødt til at gemme oplysningerne på dit SIM-kort manuelt. Du kan gøre dette ved at vælge kontakten eller sms'en og klikke på "Indstillinger" og derefter klikke på "Send til SIM."

SIM-gendannelsesprogrammer

SIM-gendannelsesprogrammer bruges til at gendanne filer, der muligvis er blevet slettet ved et uheld eller ved korruption på SIM-kortet. Programmer til gendannelse af SIM-kort er integreret i en SIM-kortlæser. Denne læser er tilsluttet din pc med SIM-kortet inde. Programmet viser alle slettede eller beskadigede filer til gendannelse.

Typer af filgendannelse

De eneste filer, der kan gendannes, er filer, som du kan gemme på dit SIM-kort. I øjeblikket er de eneste filer, der kan gendannes på en SIM-kortgendannelsespind, kontakter og tekstbeskeder. Selvom du ikke kan trække disse filer op på håndsættet, kan du se dem på din pc.

Sådan bruges et gendannelsesprogram?

Fjern SIM-kortet bag på telefonen. Indsæt SIM-kortet i SIM-kortgendannelsespinden. Indsæt SIM-gendannelsespinden i USB-porten på pc'en. Gå til menuen "Start" og klik på "Denne computer". "Åbn SIM-gendannelsesstikket fra drevlisten. Gendannelsesprogrammet skal åbnes automatisk. Følg vejledningen på skærmen for at gendanne filerne.