70% af College Freshmen bruger Mac'er

Dette er imponerende: 70% af de nye universitetsstuderende bringer Mac'er med dem i skole, ifølge en analytiker for global equity research trip chowdhry. Figuren kommer i forhold til hans nedgradering af Microsofts stock, hvilket medførte, at software-gigantens aktier faldt 2%. Her er detaljerne:

70 procent af college freshman kommer ind i skole med Macs, op omkring 10 procent til 15 procent fra et år siden.

"Vores forskning tyder på, at Microsoft ikke er i stand til at forbinde med den nye generation af brugere", skriver Chowdhry og tilføjer, at dette kan skabe problemer undervejs, når disse studerende går ind i arbejdsstyrken og igen vælger Mac'er over Windows.

Jeg håber, at de rå statistikker og forskningsdata er udgivet, så vi kan få de præcise detaljer, men på baggrund af erfaring kan jeg helt sikkert sige, at Macs og Apple hardware er overvældende college campus. Sikker på, at du også vil se andre computere og elektronik rundt, men et klart flertal af mennesker bruger mindst en af ​​Apples signaturprodukter, uanset om det er en Mac, iPhone, iPod eller iPad.

Så Apple tager stort set over, dominerer universitetscampuser, USA og når de højeste magtniveauer med præsident Obama og medarbejderne i Det Hvide Hus, der alle bruger Macs og iPads. Fantastiske.