Mac Retro: Kør Mac OS System 7 i Mac OS X

Hvordan vil du køre Mac OS System 7 i Mac OS X? Aldrig tænkt over det? Nå, det var vi heller ikke, men takket være en app, der hedder Mini vMac, kan du nemt køre gamle retro-udgivelser af Mac OS System 7 på moderne versioner af Mac OS og Mac OS X!

Hvis du er interesseret i at køre et operativsystem fra 1990'erne inden for et af de mest avancerede operativsystemer, der er til rådighed i dag, er du på det rigtige sted. I grund og grund skal du downloade Mini vMac appen, og derefter bruge en Mac ROM (vMac.ROM) du kan køre eller installere gammeldags systemsoftware. Let peasy for tinkerers derude. Hvis du ikke klarer opgaven, skal du se vores skærmbilleder nedenfor for at se, hvad du mangler, eller du kan køre klassisk Mac OS inde i en webbrowser i stedet her, hvis du bare vil have lidt sjov og pusse rundt uden at få din Hænderne er for beskidte.

  • Gå her for at tjekke Mini vMac

Når du har startet Mini vMac og har den ROM med OS til rådighed, stopper du med at se det lille blinkende diskikon (husk det?), Og du starter i Macintosh System software 7!

Du kan køre System 7, System 7.5, System 7.6.1, og anden Macintosh-systemsoftware fra den gamle skole udgives på denne måde.

OK så det kan bare være øverst på den ubrugelige liste, men det faktum at det er muligt gør det køligt. Og ærligt hvem elsker ikke retro computing? Dette er en blast fra fortiden, nyd!